Isınma sorunu yeni Nitro modeller de olmaz.Isınma sorunu falan var mı biliyor musun bataryayı boş verin benim batarya ile işim yok.
Isınma sorunu yeni Nitro modeller de olmaz.Isınma sorunu falan var mı biliyor musun bataryayı boş verin benim batarya ile işim yok.
Evet aynılar, 25 ms.
4050 olan da 25 ms.
250 nit olan Victus modeller de 25 ms.
TUF modeller de 25 ms.
Çok yaygın aslında, insanlar abartıyor.
Sorunlu model gelmezse ısınma sorunu yok, sorunlu model gelse de internetten aldığın için iade edersin.Hocam korkum ısınma sorunlu olması bir de tek kanal 16 GB RAM çıkma ihtimali olması ona göre alacağım.
Evet aynılar, 25 ms.
4050 olan da 25 ms.
250 nit olan Victus modeller de 25 ms.
TUF modeller de 25 ms.
Çok yaygın aslında, insanlar abartıyor.
Hocam profile gelsenize, susturma yemememiz mucize.
Biri i5 12. nesilden geride, diğeri i7 12. nesil.
Hocam inanın laptoplarda o kadar fark etmiyor. Yani üst düzey rekabetçi oyun oynamıyorsanız anlayacağınızı bile düşünmüyorum şahsen ama karar sizin.Birinin paneli 25 ms rekabetçi oyunculuk için kötü diğeri 3.
Bunu yanlış anlayacağınızı adım gibi biliyordum. Hatta not olarak yazacaktım lakin unuttum. Sağ elimden ameliyat olduğum için yazmam biraz uzun sürüyor, her neyse konu bu değil. TUF da ısınmadan dolayı performans kaybı yaşamıyor. Cihazı kullanırken de elle çok hissedilen bir sıcaklık yok, ben bunlara bakarım.Soğutma da tartışmaya girmeyeceğim, belli aslında sonuç AMD işlemcilerin fazla ısınması bile sonucu gösteriyor.
Hayır verilmez. Olayı hala anlamıyorsunuz. Normalde olması gereken "TUF, Nitro'dan 3000 lira daha pahalı. Bu farka değer mi?" ama burada biz tam tersini konuşuyoruz. Siz gidip 30-33 bin lira arasında fiyatı olması gereken cihaza gidip 38-40 bin lira vermek istiyorsanız çok afedersiniz ben size keriz derim. Bunun başka açıklaması olamaz.Aradaki fark 3.000 TL. Gayet de verilebilir aslında.
İzlediğim kaynaklarda Nitro'nun ekranının iyi olmadığı belirtiliyor. Biraz kağıt üstünde kalıyor. Alacaksanız ekranın iyi olmadığını bilerek alın deniliyor.Panel olarak daha iyi değil bu arada, 2 cihazda 100 SRGB.
Hocam Nitro model de performans mı kısıyor zaten? Bu TUF için bir artı değil ki zaten.![]()
Acer Nitro 5 - 15.6" 165 Hz IPS - Intel Core i7 12th Gen 12650H (2.30GHz) - NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU - 16 GB DDR5 - 512 GB PCIe SSD - Windows 11 Home 64-bit - Gaming Laptop (AN515-58-78BT ) | Newegg - Newegg.com
Buy Acer Nitro 5 - 15.6" 165 Hz IPS - Intel Core i7 12th Gen 12650H (2.30GHz) - NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU - 16 GB DDR5 - 512 GB PCIe SSD - Windows 11 Home 64-bit - Gaming Laptop (AN515-58-78BT ) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Hocam inanın laptoplarda o kadar fark etmiyor. Yani üst düzey rekabetçi oyun oynamıyorsanız anlayacağınızı bile düşünmüyorum şahsen ama karar sizin.
Bunu yanlış anlayacağınızı adım gibi biliyordum. Hatta not olarak yazacaktım lakin unuttum. Sağ elimden ameliyat olduğum için yazmam biraz uzun sürüyor, her neyse konu bu değil. TUF da ısınmadan dolayı performans kaybı yaşamıyor. Cihazı kullanırken de elle çok hissedilen bir sıcaklık yok, ben bunlara bakarım.
Hayır verilmez. Olayı hala anlamıyorsunuz. Normalde olması gereken "TUF, Nitro'dan 3000 lira daha pahalı. Bu farka değer mi?" ama burada biz tam tersini konuşuyoruz. Siz gidip 30-33 bin lira arasında fiyatı olması gereken cihaza gidip 38-40 bin lira vermek istiyorsanız çok afedersiniz ben size keriz derim. Bunun başka açıklaması olamaz.
İzlediğim kaynaklarda Nitro'nun ekranının iyi olmadığı belirtiliyor. Biraz kağıt üstünde kalıyor. Alacaksanız ekranın iyi olmadığını bilerek alın deniliyor.
Dediğim gibi Acer'in amacı farklı, TUF A serisinin amacı farklı.
Tüm bunlara rağmen yine de o cihazın o para edeceğini savunuyorsanız diyecek bir şey yok. Elimde çok güzel ucuza bırakabileceğim köprü var, onu da alabilirsiniz![]()
Hocam ben size ne diyeyim ki inan bilmiyorum. Yazdığımı istediğiniz şekilde kafanızda kurup cevap veriyorsunuz. Ben Nitro performans mı kısıyor dedim Allah aşkına yapmayın. Gidin tekrar okuyun gelin. Okuyamıyorsanız söyleyeyim; evet TUF daha fazla ısınıyor olabilir ama bu TUF'un performansını etkilemiyor onu diyorum size. Siz hala Nitro performans mı düşürüyor diyorsunuz.Hocam Nitro model de performans mı kısıyor zaten? Bu TUF için bir artı değil ki zaten.
Hocam çok eminim ki o 22 ms çıplak gözle çok fark yaratan bir şey değil. Tutturmuşsunuz 25 ms 3 ms diye.Laptoplarda fark etmiyor, fakat oraya rekabetçi oyunculuk için olduğunu yazdım zaten. Görüntünün erken gelmesi her türlü avantaj sağlayacak.
Hocam size kanıt attım daha ne yapabilirim. Yemin ediyorum size ayırdığım vakte yazık. Cidden yazık. Siz bu kafayla kusura bakmayın ama kazık yemeyi hak ediyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok.i7 12. nesil ve 4060 olan cihaz nasıl TUF modelinden ucuz olsun? Uçuyor mu TUF?
Hani herkes bu cihazları sadece oyun oynamak için almıyor ya hocam. Hani Dünya'da renk doygunluğunun önemli olduğu onlarca meslek var ya. Çok yüzeysel düşünüyorsunuz, bu şekilde devam edin.Nitro modelinin o ekranı da gayet iyi, başka ne yapacaksın ekranı dokunmatik mi bu cihaz?
Hocam ben size ne diyeyim ki inan bilmiyorum. Yazdığımı istediğiniz şekilde kafanızda kurup cevap veriyorsunuz. Ben Nitro performans mı kısıyor dedim Allah aşkına yapmayın. Gidin tekrar okuyun gelin. Okuyamıyorsanız söyleyeyim; evet TUF daha fazla ısınıyor olabilir ama bu TUF'un performansını etkilemiyor onu diyorum size. Siz hala Nitro performans mı düşürüyor diyorsunuz.
Hocam çok eminim ki o 22 ms çıplak gözle çok fark yaratan bir şey değil. Tutturmuşsunuz 25 ms 3 ms diye.
Şurada 25ms ve 3 ms farkını ayırt edebilen bir göze sahipseniz helal olsun. Bu şekilde para kazanın.
Hocam size kanıt attım daha ne yapabilirim. Yemin ediyorum size ayırdığım vakte yazık. Cidden yazık. Siz bu kafayla kusura bakmayın ama kazık yemeyi hak ediyorsunuz bunun başka bir açıklaması yok.
Hani herkes bu cihazları sadece oyun oynamak için almıyor ya hocam. Hani Dünya'da renk doygunluğunun önemli olduğu onlarca meslek var ya. Çok yüzeysel düşünüyorsunuz, bu şekilde devam edin.
Cidden acıyorum kendime size bir şeyler anlatmaya çalıştığım için. Atalarımız ne kadar da haklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.