Ben modelden anlamıyorum, bu konuyu meşgul etmek yerine konu açsanız çok daha iyi olacaktır.
Hocam siz https://www.hepsiburada.com/acer-ni...a=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail bu modele ne dersiniz?
Bir de bilgisayarcımla konuştum 21 dedim 20.500'e anlaşalım dedi tamam dedim zaten 23'ye aldım.
**Advanced BIOS nedir?22 ye pulse var mı ki? Gördüğüm tek F/P Pulse 37 fiyatındaydı 3070 vardı onda da.
Bu MSI modellerin ne özelliği var? Advanced BIOS ne işe yarar?
Bilgili birisiyle girmen lazım zaten. Benimle yaparsın.O kadar param yok BIOS'a girecek kadar çılgın değilim hatamda bilgisayarı mındsr etme şansım var o kadar param yok HP var ama bilgisayarcıma satarım alıyordu o bilgisayar.
AC Load Line bile değiştirdik gerçekten neler yaptık. Sonunda sonuç aldık, ama bomba gibi oldu sistem.Hocam neler neler yaptı kendisi görmeniz lazım.
38-40 bin lirayı kesinlikle hak etmiyor. Ben cihaz önerirken her zaman olmasa da yurtdışı fiyatlarına da bakarım. Genel olarak attığınız nitro 1200 dolar civarı. İndirimde 1000 dolara bile düşebiliyor. A15 4060 ise 1300-1400 civarında. Firmalar fiyatlandırma yaparken birbirlerine bakıyorlar. Yurtdışında durum böyleyken neden bizim satıcılar bunu TUF'dan daha pahalıya, hangi hakla satıyor? Ek olarak şunu belirteyim, senelerdir piyasayı iyisiyle kötüsüyle takip ediyorum. Axer Nitro serisinde olay her zaman kas gücüdür. Soğutma da çok dikkate alınmaz çünkü fiyat bandı bellidir. Genelde en ucuz Acer Nitro olur.Ben geldiğimde rozet olayını bile bilmiyordum, evet Ege hocam iyidir. Rozet bi anda geldi bilmiyorum, ben sadece öneri yaparım öyle çok bir bilgim yok. O 4060 Acer fiyatını hak ediyor. Neden hak ediyor?
Panel
100 SRGB
3 ms
165 HZ
Kasa
Victus'dan üstün
TUF'dan geri
Donanım
TUF'dan üstün
Victus'dan geride
Bundan dolayı önerdim, gayet de iyi önermişim.
Biri i5 12. nesilden geride, diğeri i7 12. nesil.38-40 bin lirayı kesinlikle hak etmiyor. Ben cihaz önerirken her zaman olmasa da yurtdışı fiyatlarına da bakarım. Genel olarak attığınız nitro 1200 dolar civarı. İndirimde 1000 dolara bile düşebiliyor. A15 4060 ise 1300-1400 civarında. Firmalar fiyatlandırma yaparken birbirlerine bakıyorlar. Yurtdışında durum böyleyken neden bizim satıcılar bunu TUF'dan daha pahalıya, hangi hakla satıyor? Ek olarak şunu belirteyim, senelerdir piyasayı iyisiyle kötüsüyle takip ediyorum. Axer Nitro serisinde olay her zaman kas gücüdür. Soğutma da çok dikkate alınmaz çünkü fiyat bandı bellidir. Genelde en ucuz Acer Nitro olur.
Şimdi TUF A15 vs Nitro 5'e döneyim. TUF'tan iç donanım olarak daha iyi. Ama TUF klavye kalitesi, kasa kalitesi, menteşe kalitesi, ekranın tek elle açılabilirliği ve ekran olarak(renk doğruluğu vb.) daha iyi. Performans olarak en fazla 5-10 FPS fark edeceğini düşünüyorum. O kadar bile etmeyebilir. Şarj süresi hakkında bilgim yok ama Nitro serisinin TUF'dan daha kötü olacağını düşünüyorum Acer Nitro serisini bildiğim için(yanlışsam düzeltin). Portları hakkında çok bilgi bulamadım ama TUF daha iyi diye biliyorum(yine yanlışsam düzeltin lütfen). Touch pad de keza öyle. Tasarım görecelidir ama Nitro serisi dışarıda daha çok dikkat çekiyor
Şimdi tüm bunları göz önüne aldığımızda, Neden birkaç FPS için olması gerektiğinden binlerce lira daha pahalı olan Acer Nitro yerine yurtdışında da senenin en F/P cihazlarından biri olan A15 4060'ı almayayım?
Fahiş fiyat tam olarak budur. Umarım doğru anlaşılır bu dediklerim.
Biri i5 12. nesilden geride, diğeri i7 12. nesil.
Birinin paneli 25 ms rekabetçi oyunculuk için kötü diğeri 3.
Soğutma da tartışmaya girmeyeceğim, belli aslında sonuç AMD işlemcilerin fazla ısınması bile sonucu gösteriyor.
Kasa TUF üstün.
Aradaki fark 3.000 TL. Gayet de verilebilir aslında.
20 bin olansa evet 25 ms.Hocam benim attığım 22 ms doğru mudur?
Maalesef bir şey öneremem. İyi sistem almak istiyorsanız iyi para harcamanız lazım. O Acer'i tercih edin olmazsa. Sorunu az gibi duruyor.O kadar param yok hocam 22 falan zatan bilgisayarcıya anca 20 bine falan satarım.
Hocam 22-23'e ne önerirsiniz?
20 bin olansa evet 25 ms.
Evet aynılar, 25 ms.Yok benim attığım 22 bin lira olan ama sanırım aynılar.
Evet aynılar, 25 ms.
Evet aynılar, 25 ms.
4050 olan da 25 ms.
250 nit olan Victus modeller de 25 ms.
TUF modeller de 25 ms.
Çok yaygın aslında, insanlar abartıyor.