Eğer sıcaklık karşılaştıramıyorsan gelip de burada tartışmayı girme, ben sana HP testi de attım. Omen serisi bile throttle yiyor gelmiş HP fanboyluğu yapıyorsun.
Dostum konuları ne yapayım? Ben bu cihazı kullanıyorum farkında mısın? Benim sıcaklıklarım böyle, 300 konu at istersen. Sen konu atınca sıcaklık değerleri değişmeyecek.
Dostum fanboy demen umurumda değil, senin atabildiğin tek bir video dahi yok. Geçen yanlış bilgi yememek için fanların maksimuma çekildiği video attın öyle kurtuldun zaten. Başka forumlar da umurumda değil. Fotoğraf atıyoruz yanıt dahi atamıyorsun fanboy diyorsun. Evet, fanboyum. Var mı başka soru?
Dostum konuları ne yapayım? Ben bu cihazı kullanıyorum farkında mısın? Benim sıcaklıklarım böyle, 300 konu at istersen. Sen konu atınca sıcaklık değerleri değişmeyecek.
Acer'in servisini nerden bileyim? Daha servise dahi götürmedim cihazı kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorum tüm servisler hakkında. Sen de öyle Acer servisini bilmiyorsun.
Acer'in servisini nereden bileyim? Daha servise dahi götürmedim cihazı kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorum tüm servisler hakkında. Sen de öyle Acer servisini bilmiyorsun.
Çözümü var onun en azından SSD'yi görmemezlik yapmıyor throttle yemedim ben hiç tabii şarjda tak çıkar yapınca 5 FPS düşüp geri çıktığını kast etmiyorsan.