HP Victus 16-R0020NT 7P637EA laptopta MUX Switch var mı?

Çözümü var onun en azından SSD'yi görmemezlik yapmıyor throttle yemedim ben hiç tabii şarjda tak çıkar yapınca 5 FPS düşüp geri çıktığını kast etmiyorsan.
Throttle yememe diye bir şey yok, Omen dahi Throttle yiyor. Bu Throttle 20 FPS'e düşen cinsten değil

Dostum attığım videoyu izlesene? Yeni kasa A15 Throttle yiyor diyorum.

İncelemelerime göre Victus çoğu laptoptan daha iyi pil ömrüne sahip tabii benim touchpadinin büyük olması hoşuma gidiyor bir de klavye olarak iyi gibime geldi ama performans tarafında servise gönderdim geldiğinde performansı neredeyse yarı yarıya düştü şimdi garantinin bitmesini bekliyorum iyi bir termal macun almayı düşünüyorum.

Şikayetlere bakarak karar veremezsiniz ASUS da aynı şekilde MSI da Acer de.

Throttle yememe diye bir şey yok, Omen dahi throttle yiyor. Bu throttle 20 FPS'e düşen cinsten değil

Dostum attığım videoyu izlesene? Yeni kasa A15 throttle yiyor diyorum.

Yav arkadaş kullanıyor ondan böyle bir şey duymadım bu konudaki arkadaşı diyorum.

Verebilirsin kronikmi değil mi olduğuna karar verebilirsin sorunun.

Yav arkadaş kullanıyor ondan böyle bir şey duymadım bu konudaki arkadaşı diyorum.
İyi sen duymamaya devam et, videolarıda izleme sakın. Avut kendini ihtiyacın olacak. Daha uğraşamam hadi iyi günler

İyi sen duymamaya devam et, videoları da izleme sakın. Avut kendini ihtiyacın olacak. Daha uğraşamam hadi iyi günler

Tabii bahane bitti koş ara bir şeyler belki vakumlu soğutucuyla SS atarsın sıcaklığı.

Okudum gayet kullanışlı ama ben artı olarak soğutucu almayı planlıyorum zaten, bu ek ayarları da hallederim

Soğutucu bu güne kadar gördüğüm en kötü kullanıcı kandırması. Hiçbir ise yaramıyor sadece altını kaldırıyor o kadar boşuna para harcanıyor.

İyi sen duymamaya devam et, videoları da izleme sakın. Avut kendini ihtiyacın olacak. Daha uğraşamam hadi iyi günler

Acer ısınma sorunu yaz 50 farklı şey bulursun başka markalarda bunu zor buluyorsun (ASUS MSI HP Lenovo)

Verebilirsin kronikmi değil mi olduğuna karar verebilirsin sorunun.

Veremezsin. Ben alırken herkes bana ekran sallanıyor yerinde durmuyor diyordu şu an gayet memnunum yatakta bile film vs. izlerken sallanmıyor.

Acer ısınma sorunu yaz 50 farklı şey bulursun başka markalarda bunu zor buluyorsun (ASUS MSI HP Lenovo)

Hepsinde bulursun emin ol. Her markanın sorunlu ürünleri var.

Veremezsin. Ben alırken herkes bana ekran sallanıyor yerinde durmuyor diyordu şu an gayet memnunum yatakta bile film vs. izlerken sallanmıyor.

Hepsinde bulursun emin ol. Her markanın sorunlu ürünleri var.

Hocam bu fanboylar çoğaldıkça böyle oldu.

Soğutucu bu güne kadar gördüğüm en kötü kullanıcı kandırması. Hiçbir ise yaramıyor sadece altını kaldırıyor o kadar boşuna para harcanıyor.

Aynen fazla para harcamamak lazım vakumlular işe yarar ama ölü laptoplarda kullanılması daha iyi olur.

Hocam bu fanboylar çoğaldıkça böyle oldu.

Hocam bilemiyorum ama en iyisi canlı görmek veya güvendiğin birine sormak. Arkadaşın biri Monster Tulpar almış Valorant 700 800 FPS alıyor diyor ohooo diyor. Ama masaüstü aynı özellikteki PC bile o değerleri alamazken hem de. Türkiye de herkes en iyisini seçmiş olmak istiyor sorun yaşasa bile inkar ediyor hayır diye ama tek yapması gereken iade etmek kendine zarar verdiğini anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…