HP Victus 16-R0020NT vs Monster Tulpar T5 v23.2.2

copacabiza

Zeptopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, iki laptop arasında kaldım. Monster servisi evime çok yakın düşündürüyor. İki bilgisayar arasında hangisini alsam? Kararsızım.

İşlemci farkı gerçekten kafamı karıştırıyor üst düzey oyun oynamasam da arada 3D render almam gerekli.

Selam arkadaşlar, iki laptop arasında kaldım. Monster servisi evime çok yakın düşündürüyor. İki bilgisayar arasında hangisini alsam? Kararsızım.

İşlemci farkı gerçekten kafamı karıştırıyor üst düzey oyun oynamasam da arada 3D render almam gerekli.

Atılan Acer Nitro göz atmaya değer ama illa ikisinden biri olacaksa tabii ki de Victus 16. (15 alma ısınıyor) Monster kasası çöp ayrıca aşırı ısınma sorunu var. Şöyle diyeyim A101 kasası çöp olduğu için ısınma sorunu var ısınma sorunu olduğu için kasası çöp.

Aradaki farka Nitro almak değer.

Marka kötülemek, markanın şakşakçılığını yapmak bana göre değil ama Monster’dan uzak durun derim. Victus veya Nitro bu klasmanda tercih edilebilir. Arada çok fark yoksa Nitro alın geçin.

Monster cihazın da soğutması gayet iyi bu arada. Nitro olmasa tercih edilebilir. Kesin birileri beni linçleyecek ama bu cihazın soğutmasının iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kryonaut macunuyla 93 derecede 154 wata ulaşabilmiş bu cihaz.
Sadece işlemcisi farklı attığım konudaki cihazın, diğer özellikler aynı.

ayrıca bilgisayarı ekran ve klavye mause ile kullanacağım genelde masaüstü neden almıyorum derseniz sürekli seyahat halindeyim akşamları da fifa 23 falan oyun oynuyorum knight online ı yeni bıraktım o yüzden güzel bir bilgisayar almak istiyorum lütfen yardımcı olun

Acer Nitro da olabilir aslında 40 k param var ama ryzen işlemci ile daha önce 2 defa sorun yaşadım o yüzden ryzen e bulaşmak istemiyorum

Ne aldınız hocam, memnun musunuz?? Ben de benzer bir kararsızlıktayım.
Monster Tulpar T5 V23.2.2 Intel Core i7 12650H 32 GB RAM vs HP Victus 16-R0022nt Core i5-13500h 16gb RAm arasında gidip geliyorum. Önerilere açığım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı