Çözüldü HP Victus 16 R0038-NT'nin fazladan SSD ve RAM yuvası var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gani mani

Centipat
Daha fazla  
Hocam merhaba. HP Victus 16 R0038-NT aldım. 512 GB SSD'si var. Artırmak istiyorum ama ikinci bir yuva var mı bilmiyorum, yardım eder misiniz? Ekran kartımın wattını da öğrenmeme yardımcı olur musunuz? (ekran kartım GeForce RTX 4050)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tek SSD slotu ve 2 RAM yuvası var. Ekran kartı watt değeri 120.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R0000-NT serisinde HX işlemcisi olan cihazlarda 2. SSD slotu var, H olanlarda yok.
Cihazınızın tam modeli nedir? R0000-NT serisinden mi?

11 nesil Intel'de 1 M.2 slotu geliyordu yanılmıyorsam, 12 -13 nesil 2 M.2 slotlu geliyor alırken bayağı araştırmıştım.

11 nesil Intel'de 1 M.2 slotu geliyordu yanılmıyorsam, 12 -13 nesil 2 M.2 slotlu geliyor alırken bayağı araştırmıştım.

Onunla alakası yok, ürünün model numarasına bakmanız lazım.

Hocam yani artık yeni ekran kartlarında (4050, 4060, 4070) aynı performansı daha düşük voltajlarda mı veriyor?

Tüketim değerlerinde pek bir değişiklik yok önceki RTX 30 serisine kıyasla. Daha düşük voltajda verdiği pek söylenemez.

Son düzenleme:
HP Victus 16 anakart şu şekilde bakır olan M.2 SSD bende de Victus var 512 GB + 512 GB.
Laptopu aldıktan sonra kendim taktım M.2 SSD.

Bu eski kasa, bu yılın yeni kasasında HX işlemcili modeller dışında tek slot var. Eski kasa 16 modeller 2 M.2 slotu var ve bütün 15 kasalarda tek M.2 slotu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı