HP Victus 16-R1015NT 9J217EA alınır mı?

muhittin uzun

Centipat
Daha fazla  
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,655083554.html
Arkadaşlar 45-50k arası bütçem var, bu laptopu beğendim ama geçenlerde Intel'in bu işlemcisi bozuk diye haber çıktı. Intel güncelleme ile sorunu düzelttiğini söyledi fakat az da olsa performans kaybı olmuş işlemcide. Sorunun kesin olarak çözülüp çözülmediği, çözülmesi yerine işlemcinin ömrü uzatıldığı da söz konusu olabilirmiş. (2 yılda bozulacaksa 4-5 yılda bozulma.) Sizce bu alınır mı?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,655083554.html
Arkadaşlar 45-50k arası bütçem var, bu laptopu beğendim ama geçenlerde Intel'in bu işlemcisi bozuk diye haber çıktı. Intel güncelleme ile sorunu düzelttiğini söyledi fakat az da olsa performans kaybı olmuş işlemcide. Sorunun kesin olarak çözülüp çözülmediği, çözülmesi yerine işlemcinin ömrü uzatıldığı da söz konusu olabilirmiş. (2 yılda bozulacaksa 4-5 yılda bozulma.) Sizce bu alınır mı?
Alınır.

4060lı aldım. Kasası çok sağlam değil diye başta sıdalandım bir de masaüstü kullanıcısıydım normalde. Ama o fiyata daha iyisi yok ve ben memnunum. Arkadaşım ve abisi de aldı onlar da memnun. Lakin ssd eklemeye çalışırken daha ilk kez sökmeye çalıştığım vida yalama yaptı. Defalarca parça değişen birisi olarak bilgisayarcıya gitmek zorunda kaldım aklında bulunsun.

İşlemci konusunda ileri dönük ne olur bilemem ama ben yeni aldım, laptop bugün geldi , şimdilik güzel , işlemci ekran kartı öncelikle uzun yıllar götürsün diye tercih ettim , ekrandan şüphem vardı kötü diye ama kötü değil bana göre , acer çok öneriyorlar ama gördüğüm kadarıyla sonradan sorun yaşayan çok ve servis yüksek ücretler göstererek destek vermiyor gibi gözüküyor , satış sonrası hp daha iyi gibi , testlerde de soğutma olsun iyi , yani bazen çok gömüyorlar ama ben beğendim , tabi uzun kullanımda sıkıntı vs ne olur bilmem , ilk izlenim güzel , ama herkesin beklenti farklı , beğenir beğenmez bilemem

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240829_220423_Gallery.jpg
    Screenshot_20240829_220423_Gallery.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 153
İşlemci konusunda ileri dönük ne olur bilemem ama ben yeni aldım, laptop bugün geldi , şimdilik güzel , işlemci ekran kartı öncelikle uzun yıllar götürsün diye tercih ettim , ekrandan şüphem vardı kötü diye ama kötü değil bana göre , acer çok öneriyorlar ama gördüğüm kadarıyla sonradan sorun yaşayan çok ve servis yüksek ücretler göstererek destek vermiyor gibi gözüküyor , satış sonrası hp daha iyi gibi , testlerde de soğutma olsun iyi , yani bazen çok gömüyorlar ama ben beğendim , tabi uzun kullanımda sıkıntı vs ne olur bilmem , ilk izlenim güzel , ama herkesin beklenti farklı , beğenir beğenmez bilemem
Hayırlı olsun gayet güzel duruyor ekranı 16.1 inch'di değil mi ? Fotoğraftan mı bilmiyorum ama kare şeklinde yandan basık durduğundan soruyorum.

Evet 16,1 inc , 14 15 lere göre heybetli büyük valla , fanlar en yüksekte bile çok sesli değil iyi bence , bazen forumda yazıyorlar uçak kalkıyor ekran şöyle böyle , biraz abartı sanırım, rgb klavye de varmış ben düz sanıyordum, tabi daha iyi ekranlar vardır ama fiyat da ona göre çıkıyor , ben donanım tercih ettim ileride ram alırsın ssd alırsın mönitör alırsın ama işlemci ekran kartı değişmiyor , benim bakış açım bu yönde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı