HP Victus 16 S0009NT modelinde hall sensör sorunu var mı?

Thommyshelby

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2022
Mesajlar
250
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hall sensör sorunundan dolayı servise verdiğim laptop için değişim talep etmiştim. Cuma günü aynı özelliklerde bu modeli önerdiler. Ben de kabul ettim. İnternette gördüğüm kadarıyla bu modelde problem yaşayan olmamış. Bu sorun 6-8 ayda ortaya çıkıyor genelde. Tekrar olursa bu sefer iade isterim diye düşündüm. Sizce yanlış mı yaptım ? Direkt iade mi istemeliydim?

Bir de arkadaşlar 0 ürünle değişim olunca garanti tekrardan 2 yıl mı oluyor yoksa kaldığı yerden devam mı ediyor?
 
Evet, hall effect sensör sorunu o cihaz için de geçerli fakat illa bu durum gerçekleşecek diye bir şey yok. Ben para iadesi isterdim, hiç olmazsa R1 veya S1 serisinden cihaz talep edin.
Hocam o modellerin bazılarında da olduğunu gördüm. Acaba şans işi mi artık bu?
 
R1 serisinde ve S1 serisinde hall effect sensör sorunu yok, 2024 kasalarda kasa yapısı ve sensörün yeri değiştirildi. Tek bir tane namını duyurmuş Türkiye'den şikayet var o da ikinci el bir cihaz.
Anladım. Hpnin bana gönderdiği belgeyi doldurup yolladım. Burdan geri dönüşü olur mu bu işin?
 
Anladım. Hpnin bana gönderdiği belgeyi doldurup yolladım. Burdan geri dönüşü olur mu bu işin?
Bilemiyorum, bilgim yok bu konu hakkında maalesef. Kendileriyle konuşmayı deneyin belki bir geri dönüşü olur; ayrıyeten kendinizi üzmenize gerek yok, en kötü işlemciye watt limiti koyup bu sorunun gerçekleşme ihtimalini minimuma indirirsiniz.
 
Bilemiyorum, bilgim yok bu konu hakkında maalesef. Kendileriyle konuşmayı deneyin belki bir geri dönüşü olur, ayrıyeten kendinizi üzmenize gerek yok en kötü işlemciye watt limiti koyup bu sorunun gerçekleşme ihtimalini minimuma indirirsiniz.
Artık yapacak bir şey yok gibi. Bir daha olursa bu sefer iade talebinde bulunurum. Nasıl olsa garantisi var.
 
Bu konulari eyleme geçmeden önce açacaksınız şimdi sorunlu desek ne olacak. Evet hall sensör sorunlu bir cihaz minimum 1 yıl içinde o sorunu yaşayacaksiniz kaçarı yok. İnternette bu model de sorun görmedim diyip ama R1 ve S1 versiyonlarında sorun olduğunu gördüm demeniz abes olmuş asıl o versiyonlarda sorun yok.
 
bu konulari eyleme geçmeden önce açacaksınız şimdi sorunlu desek ne olacak. Evet hall sensör sorunlu bir cihaz minimum 1 yıl içinde o sorunu yaşayacaksiniz kaçarı yok.
İlla karşılaşılacak diye bir şey yok, bu sorun birazda şans işi. 2023'ün başından beri bu serileri kullanan kişiler var ve kendilerinde hala bu sorun görülmüş değil.
 
İlla karşılaşılacak diye bir şey yok, bu sorun biraz da şans işi. 2023'ün başından beri bu serileri kullanan kişiler ve kendilerinde hala bu sorun görülmüş değil.

Onlar cihazı yük altında çalıştırmadan kullananlar olabilir eğer oyun oynamayı seven bir arkadaşsa sorun yaşama ihtimali yüksek.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı