HP Victus 16 S0009NT modelinde hall sensör sorunu var mı?

Bu konulari eyleme geçmeden önce açacaksınız şimdi sorunlu desek ne olacak. Evet hall sensör sorunlu bir cihaz minimum 1 yıl içinde o sorunu yaşayacaksiniz kaçarı yok. İnternette bu model de sorun görmedim diyip ama R1 ve S1 versiyonlarında sorun olduğunu gördüm demeniz abes olmuş asıl o versiyonlarda sorun yok.
Dostum ben de pişmanım gördüğün gibi. Böyle bir üslupla konuşmana gerek yok.

s0010nt model bilgisayar aldım teknosadan ama almamın üzerinden altı aydan fazla zaman geçti sorunları belli edip başka bir modelle değiştirilmesini talep edebilir miyim?

s0010nt model bilgisayar aldım teknosadan ama almamın üzerinden altı aydan fazla zaman geçti sorunları belli edip başka bir modelle değiştirilmesini talep edebilir miyim?
Garanti süresinin içinde böyle bir sorunla karşılaşırsanız farklı bir modeli talep etme hakkınız var, şu an sorun yaşamadıysanız gerek yok.

Garanti süresinin içinde böyle bir sorunla karşılaşırsanız farklı bir modeli talep etme hakkınız var, şu an sorun yaşamadıysanız gerek yok.
garanti kapsamı içinde şu an ve hall sensor sorununa kadar hiçbir problem yaşamamıştım bilgisayarını servise gönderen bazı kullanıcılar da kullanıcıya çaktırmadan kabloyu söktüklerini belirtmişler açıkçası ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum servise göndermektense bu sorunun olmadığı bir modelle değiştirmek mantıklı olur diye düşünüyorum

garanti kapsamı içinde şu an ve hall sensor sorununa kadar hiçbir problem yaşamamıştım bilgisayarını servise gönderen bazı kullanıcılar da kullanıcıya çaktırmadan kabloyu söktüklerini belirtmişler açıkçası ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum servise göndermektense bu sorunun olmadığı bir modelle değiştirmek mantıklı olur diye düşünüyorum
Daha bu sorunla karşılaşmamışsınız, değiştirmek isteseniz bile servisin kabul edeceğini sanmam. İlla bu sorunla karşılaşacaksınız diye bir şey de yok ayrıyeten.

R1 serisinde ve S1 serisinde hall effect sensör sorunu yok, 2024 kasalarda kasa yapısı ve sensörün yeri değiştirildi. Tek bir tane namını duyurmuş Türkiye'den şikayet var o da ikinci el bir cihaz.
Var s1 serisinde de çıkmış. Hatta komik olanı ise hem s0 var hem s1 var. Sorunu çıkaran s1 olmuş.
Video aşağıda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Var s1 serisinde de çıkmış. Hatta komik olanı ise hem s0 var hem s1 var. Sorunu çıkaran s1 olmuş.
Video aşağıda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cihaz ikinci el.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı