HP Victus 16 S0009NT modelinde hall sensör sorunu var mı?

Gereksiz bir s1 savunması oldu sizinki, sonuçta arızanın nedeni hall sensör isterse 8. el olsun. Böyle bir sorun bunda da teşkil etmiş.
Tek bu arkadaşın bu seride bu sorunu yaşaması size de garip gelmiyor mu? 7 düvelimize aldırdığımız cihazlar bunlar neredeyse, şikayet alırdık illa ki. Tek bu arkadaş sıkıntı yaşadıysa ve cihazda ikinci el ise bir şey diyemezsin. Benim hiç bir cihazı savunduğum yok, Victus cihazlardan emin olun nefret ediyorum ama bütçe kısıtlı olunca önermek zorunda kalıyoruz.

Tek bu arkadaşın bu seride bu sorunu yaşaması size de garip gelmiyor mu? 7 düvelimize aldırdığımız cihazlar bunlar neredeyse, şikayet alırdık illa ki. Tek bu arkadaş sıkıntı yaşadıysa ve cihazda ikinci el ise bir şey diyemezsin. Benim hiç bir cihazı savunduğum yok, Victus cihazlardan emin olun nefret ediyorum ama bütçe kısıtlı olunca önermek zorunda kalıyoruz.
Bakın alınmaz demiyoruz zaten onda da çıkmış işte sorun burada. Ben de s0023nt alacağım ya da s1026nt. Bütçe bu hall sensor sorunu çıkmış mı çıkmış yapacak birsey var mı yok. Bu fiyatlara hall sensor sorunu olsa bile insanın gözü kararıyor alası geliyor.
Ryzen 5 li seride yok diyorlar mesela.

Bakın alınmaz demiyoruz zaten onda da çıkmış işte sorun burada. Ben de s0023nt alacağım ya da s1026nt. Bütçe bu hall sensor sorunu çıkmış mı çıkmış yapacak birsey var mı yok. Bu fiyatlara hall sensor sorunu olsa bile insanın gözü kararıyor alası geliyor.
Ryzen 5 li seride yok diyorlar mesela.
İkinci el bir cihazla çekilmiş bir videodan siz direkt bir seriye sensör sorunlu demeye devam edin ve üstüne üstlük 'sensör' sorunlu dediğiniz cihazları tercih etmeye devam edin. Ne yazsam boş gibi.

Son düzenleme:
İkinci el bir cihazla çekilmiş bir videodan siz direkt bir soruya sensör sorunlu demeye devam edin ve üstüne üstlük 'sensör' sorunlu dediğiniz cihazları tercih etmeye devam edin. Ne yazsam boş gibi.
Bilmukabele size ne yazsam boş.
Görünen köy kılavuz istemez araştırırken s1 serisinde de sorun yaşayanlar olduğunu görmüştüm bu kolayımda diye bu videoyu attım.
Benden bu kadar iyi forumlar 👏👋

Bilmukabele size ne yazsam boş.
Görünen köy kılavuz istemez araştırırken s1 serisinde de sorun yaşayanlar olduğunu görmüştüm bu kolayımda diye bu videoyu attım.
Benden bu kadar iyi forumlar 👏👋
Bütçeniz nedir bu arada? Victus yerine alternatif bütçenize uygun daha iyi cihazlar bulabiliriz.

Bütçeniz nedir bu arada? Victus yerine alternatif bütçenize uygun daha iyi cihazlar bulabiliriz.
Öncelikle teşekkür ederim.
Bütçe aslında max 35 ama ben victuslar 16 inç +4060 ve görüntüsü güzel olduğu için tercih etmek istiyordum. 250 nit ekran varmış o da biraz düşündürdü ardından.
Asus tuflara yönelmeyi düşünüyordum son olarak onlarda da bu bütçelerde 4050 var.
Loq'ta ise videodaki kenarların yırtılması canımı sıktı.
Lenovo 4050 link 32500 TL'ye geliyor
Video:
ETS 2 videosu

Öncelikle teşekkür ederim.
Bütçe aslında max 35 ama ben victuslar 16 inç +4060 ve görüntüsü güzel olduğu için tercih etmek istiyordum. 250 nit ekran varmış o da biraz düşündürdü ardından.
Asus tuflara yönelmeyi düşünüyordum son olarak onlarda da bu bütçelerde 4050 var.
Loq'ta ise videodaki kenarların yırtılması canımı sıktı.
Lenovo 4050 link 32500 TL'ye geliyor
Video:
ETS 2 videosu
ASUS TUF'ları önermem, ısınma problemine sahip cihazlar. Victus cihazlar ise bu bütçede sensör sorunlu veya limitli. Attığınız videoda sanırım ben yırtılma farketmedim ki 12450HX işlemcili cihazmış o. Eğer bütçenizi bir tık zorlayabiliyorsanız;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı