HP Victus 16 S0011NT 7Z584EA alınır mı?

Bütçe
30-35k

edasfreakshow

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Üniversite için dizüstü bir bilgisayara geçmeyi düşünüyorum. Amacım bilgisayarın uzun süre beni idare edebilmesi ve (çok yüksek gereksinimli oyunlar oynamasam bile) oyun oynarken hiçbir sıkıntı yaşatmaması. İstediğim özellikler olarak aradım tarafım ve Victus'un bu modeline kanım ısınmıştı.

Fakat bugün ekran konusunda birkaç şey duyunca kafam karıştı. Bu modelin %65sRGB olduğu söylendi renk konusunda pek bir sıkıntım yok illa capcanlı olmalı demiyorum. Fakat benim kafamı karıştıran konu ekran ms gecikme süresi kaç? Bunu bilmiyorum ve bu oyunlarda sıkıntı yaratır mı? Gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim eğer 30-35k arası bu özelliklerde daha iyi bilgisayar önermek isterseniz önerilere de açığım. Bu arada bahsettiğim bilgisayarın linki:

Şunu almanı öneririm. Daha iyi bir panele sahip.

Tam olarak hangi konuda önermiyorsunuz peki?

Tam olarak hangi konuda önermiyorsunuz peki
Şunu almanı öneririm. Daha iyi bir panele sahip.

Acer ve Victus arasında kalmıştım ben de. Öneri için teşekkür ederim bunu da göz önünde bulunduracağım <3

Bu modele bakın:

Bunun benim attığımdan en önemli farkı nedir? Üzgünüm dizüstü bilgisayar işlerinden pek anlamadığım için soruyorum.

Tam olarak hangi konuda önermiyorsunuz peki?

Tam olarak hangi konuda önermiyorsunuz peki

Acer ve Victus arasında kalmıştım ben de. Öneri için teşekkür ederim bunu da göz önünde bulunduracağım <3

Bunun benim attığımdan en önemli farkı nedir? Üzgünüm dizüstü bilgisayar işlerinden pek anlamadığım için soruyorum.
İşlemci performansı olarak epey önde, UV yapılabiliyor ve ek disk slotu var.

İşlemci performansı olarak epey önde, UV yapılabiliyor ve ek disk slotu var.

Artığınız modelin de ekran konusunda gerçeği %100 yansıtmadığını gördüm. Bu konuya bu kadar takmalı mıyım bilmiyorum çünkü ekran harici gayet iyi özellikte bir dizüstü ama bu kadar para verip de ekranı açısından sıkıntı yaşamak istemiyorum endişem bu yönde.

Artığınız modelin de ekran konusunda gerçeği %100 yansıtmadığını gördüm. Bu konuya bu kadar takmalı mıyım bilmiyorum çünkü ekran harici gayet iyi özellikte bir dizüstü ama bu kadar para verip de ekranı açısından sıkıntı yaşamak istemiyorum endişem bu yönde.
Konuda renk konusunda sıkıntı olmaz demişsiniz, ondan dolayı fazla takılmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı