HP Victus 16 S0011NT alınır mı?

Negan9368

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL bütçem var üstüne 1K daha koyup aşağıdaki laptopu almak istiyorum. Sizce almaya değer mi, düşünceleriniz nedir?

Eğer önermiyorsanız bu bütçede 16 GB RAM, 1 TB SSD ve RTX 4060'lı hangi laptopu önerirsiniz?

Merhaba, ağırlıklı olarak oyun oynayacağım bir laptop almak istiyorum. 35.000 TL bütçem var üstüne 1K daha koyup aşağıdaki laptopu almak istiyorum. Sizce almaya değer mi, düşünceleriniz nedir?

Eğer önermiyorsanız bu bütçede 16 GB RAM, 1 TB SSD ve RTX 4060'lı hangi laptopu önerirsiniz?

Galiba sizin attığınız dışında bir laptop yok Akakçe'den bulamadım.

Attığınız laptop gerçekten kaliteli bir model hocam tavsiye ederim. Fiyat bandı olarak daha alternatif markalar var fakat servis olarak HP baya ilgili. Ürünün arkasında duruyor. Kendi deneyimim ile söylüyorum.

Galiba sizin attığınız dışında bir laptop yok Akakçe'den bulamadım.
Sanırım öyle Acer tarafında baktığım zaman ya sizin attığınız gibi 30 serisinden bir ekran kartı + 16gb/1tbssd ya da 40 serisinden bir ekran kartı + 8gb/512ssd oluyor bu bütçelerde. İkisinin birlikte olduğu laptoplar victuslarda mevcut bulduğum kadarıyla.

Attığınız laptop gerçekten kaliteli bir model hocam tavsiye ederim. Fiyat bandı olarak daha alternatif markalar var fakat servis olarak HP baya ilgili. Ürünün arkasında duruyor. Kendi deneyimim ile söylüyorum.
Anladım hocam. Servisinin ilgili olması gayet güzel. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı