HP Victus 16-S0017NT 7Z587EA alınır mı?

Bütçe
30 bin
Ya özürdilerim çok soru sordum 😢 evet haklısınız aslında ekran kartı çalışma performansı için onu demek istedim ama teknik bilgi tam olmayınca soru da olmadı.

Bilge benim teyzemin adı diye kendimi avutayım. Kendisi iyi bir insandır. İyi insanlar ile karşılaşman dileği ile. Özür dilemene gerek yok, forumda benim kafama silah dayayıp şunu cevapla demiyorlar, ben merakımdan geziyorum.

Victus alsın ama o paraya 4070 alınabildiğini umarım biliyordur. Bildiğiniz cihazdan şaşmamakta mantıklı zira. O model numarası bir serinin rakamsal üstünlükten dolayısı ile daha üst olduğunu göstermekte. Yani numarası büyüğü almak özellikleri aynı olsa bile avantajdır, ya yazılımındandır ya da ufak panel veya etiket farkından. Birinin M.2 SSD tek slot diğerinin çift slotta olabilir. @Ruindry hocam bilir. Tam Victus bilgilisi bu adam.

3 4 fiyat farkıyla Victus'un 4070 ekran kartlı olanı bulmuş onu istedi en son. 14.nesil falan diye illa Victus da takıldı sanırım neyse gönlü olsun. Bende o kadar ayrıntı bilmesem olur sayenizde öğrendiklerime şükür.

Bilge benim teyzemin adı diye kendimi avutayım. Kendisi iyi bir insandır. İyi insanlar ile karşılaşman dileği ile. Özür dilemene gerek yok, forumda benim kafama silah dayayıp şunu cevapla demiyorlar, ben merakımdan geziyorum.

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Siz erkekler bu makineleri böyle ayrıntılı daha iyi biliyorsunuz.

Abla bu nasıl iltifat. 🙈
Benden iyi bilen kızlarda var.

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Rica ederim, hep merakımdan oluyor aslında bunlar ancak kafanız öyle bir karışmış ki okurken hayatı sorguladım. Felsefe yapmaya başlayabilirim her an en iyisi ben gideyim. İsimden de abla olduğunuzu siz deyince anladım yani çok geç daha ne diyeyim kendime. 🤣

Evet onlar çok havalı hemcinslerim saygı duyuyorum ana kraliçeler. Ama genel olarak makine teknik bilgi işlerinde erkekler daha yatkın ve genel olarak onlar hakim bu konulara. Teknolojik cihazlar arabalar vs.
Bunları makine diye tanımlamanın yetersiz kaldığı dönemlere giriyoruz. Siz etiketlediğim adamın cevabını dinleyin derim ama modeli alsın o sıkıntı yok. Farkını öğrenirsiniz.

Abla bu nasıl iltifat. 🙈
Benden iyi bilen kızlarda var.

Rica ederim, hep merakımdan oluyor aslında bunlar ancak kafanız öyle bir karışmış ki okurken hayatı sorguladım. Felsefe yapmaya başlayabilirim her an en iyisi ben gideyim. İsimden de abla olduğunuzu siz deyince anladım yani çok geç daha ne diyeyim kendime. 🤣

Adım bilge değil aslında ama kendimi biliyorum sıfır bilgiyle böyle abuk sabuk sorular sorabilirim diye öyle aklıma geldi. Çok biliyormuşum gibi söylediğiniz şeyleri böyle değişik yönlerden sorguladığım için kendimle dalga geçtim isimde aslında 🙈

Hangi modelde karar kıldınız acaba 14700HX modeli 14500HX modeline göre daha serin çalışıyor işlemcinin tamamını kullanamadığı için genel olarak serin çalışıyor. Eğer 1020NT ile 1021NT arasındaki farkı açıkçası bende bilmiyorum kağıt üstünde her şeyleri aynı sadece ufak bir farklılıkları olabilir ama performans ve ana malzemeden fark olmayacaktır hangisi uygunsa onu alın. Şu anda R1001NT 36999TL onu alabilirsiniz. Bütçe yoksa R-0046NT öneriyorum veya R-1056NT. Onun dışı hocamın da kullandığı G870 veya 4060 7640HS Victus olabilir.

Hangi modelde karar kıldınız acaba 14700HX modeli 14500HX modeline göre daha serin çalışıyor işlemcinin tamamını kullanamadığı için genel olarak serin çalışıyor. Eğer 1020NT ile 1021NT arasındaki farkı açıkçası bende bilmiyorum kağıt üstünde her şeyleri aynı sadece ufak bir farklılıkları olabilir ama performans ve ana malzemeden fark olmayacaktır hangisi uygunsa onu alın. Şu anda R1001NT 36999TL onu alabilirsiniz. Bütçe yoksa r-0046NT öneriyorum veya r-1056NT. Onun dışı hocamın da kullandığı G870 veya 4060 7640HS Victus olabilir.

Teşekkürler 🤗 14700HX olacağı kesin ama geri kalan ntli kısmı hangisinin fiyatı uygun olursa onu alırız. Birebir aynı şeyler yazıyor ama fiyatlar fark ediyor. Bir kişi bu konular hakkında watt değeri farkı demiş TPS diye geçer falan demiş sanırım bu forumda görmüştüm. O ne demek onu da bilmiyorum yine bilmediğim bir şeye takıldım. Yani önemli değil bilmesemde olur o kadarını 🙈😂

Teşekkürler 🤗 14700HX olacağı kesin ama geri kalan ntli kısmı hangisinin fiyatı uygun olursa onu alırız. Birebir aynı şeyler yazıyor ama fiyatlar fark ediyor. Bir kişi bu konular hakkında watt değeri farkı demiş TPS diye geçer falan demiş sanırım bu forumda görmüştüm. O ne demek onu da bilmiyorum yine bilmediğim bir şeye takıldım. Yani önemli değil bilmesemde olur o kadarını 🙈😂

Hayır öyle bir fark olmaz watt değerleri aynıdır kısacası vantilatör gibi düşünebilirsiniz yüksek watt değerli daha güçlü çalışır ama doğrudan doğruya da onunla alakalı değil çok önemli değil bilmenize gerek yok hayırlı olsun. 🥰

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı