Çözüldü HP Victus 16-S0044N mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

burak 29

Attopat
Daha fazla  
HP Victus 16-S0044NT AMD Ryzen 7 7840HS 32 GB 1 TB SSD 16'1 FHD 144 Hz RTX 4060 8 GB FreeDOS 7Z601EA. Sistemim bu tekrar mavi ekran hatası almaya başladım. HP desteğiyle konuştum donanımsal olarak bir sıkıntı yok testleride yaptım (RAM, video belleği vs.) büyük ihtimalle sorun driverlardan kaynaklı gibime geldi. Sizce bilgisayarcıya gidip format attırıp Windows 11 kurup her şeyi baştan mı yapmalıyım?

Hocam sana zahmet bakabilecek misin? @181951

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarı kurarken otomatik yüklemişti Windows Update'dan. Sonra uygulama olarak bulamadım, sürücü bulma programından kalan dosyaları temizledim. Windows taramasında da çıkmıştı silindi. Ben bilgisayarcıya gidip format attırıp Windows 11 kurdurup bütün driverları güncellese bu iş son bulur mu acaba çok canımı sıkmaya başladı.

HP destek güzel çözüm sunmuş ama sonradan takacağın bir cihazda uyumsuzluk çıkarabilir o şekilde kullanman. Benim sana tavsiyem aynen dediğin gibi temiz bir kurulum yapman ve sonrasında sürücüleri tek tek elle yükle. Her sürücüyü yüklemene de gerek yok. Chipset, ekran kartı sürücülerin gibi belli başlı şeyleri yükle yeter. Gerisini Windows hallediyor.
HP desteğiyle konuşuyorum bellek bütünlüğünü kapattırdığından beri mavi ekran almadım(3 5 saat önce) ama bilmiyorum her an alacakmış gibi hissediyorum :D

Bilgisayarında Armoury Crate sürücüleri var, dump dosyası yanlış mı diye kontrol edecektim ama sistem bilgisine de ulaşamadım. Böyle bir sürücü kurdun mu daha önce? Ya da bu kurduğun sürücü bulma programlarından kalan bir şey.

Bilgisayarı kurarken otomatik yüklemişti Windows Update'dan. Sonra uygulama olarak bulamadım, sürücü bulma programından kalan dosyaları temizledim. Windows taramasında da çıkmıştı silindi. Ben bilgisayarcıya gidip format attırıp Windows 11 kurdurup bütün driverları güncellese bu iş son bulur mu acaba çok canımı sıkmaya başladı.

HP destek güzel çözüm sunmuş ama sonradan takacağın bir cihazda uyumsuzluk çıkarabilir o şekilde kullanman. Benim sana tavsiyem aynen dediğin gibi temiz bir kurulum yapman ve sonrasında sürücüleri tek tek elle yükle. Her sürücüyü yüklemene de gerek yok. Chipset, ekran kartı sürücülerin gibi belli başlı şeyleri yükle yeter. Gerisini Windows hallediyor.

Çözüm

Yarın yine arayacak HP duruma göre bir şeyler yaparım bilgisayarcıya gidip format attırırsam sizi sonra tekrar etiketleyip sorular sorabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Yarın yine arayacak HP duruma göre bir şeyler yaparım bilgisayarcıya gidip format attırırsam sizi sonra tekrar etiketleyip sorular sorabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
Sürücü konusunda istediğiniz soruyu sorabilirsiniz yeni bir konu açarak. Mavi ekran konusundan devam edersek uyarı alırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı