Evet hocam.
Ürün 30k bütçenin en iyisi ama 4060'da kalsan daha iyi olur şuna da bakabilirsin Acer Nitro 5 AN515 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Evet hocam.
Taksit seçenekleri yüzünden Hepsiburadadan bakıyorum hocam. 4050 mevcut oyunlarda sorun yaratır mı 3-4 sene boyunca sonra yeniden yenilerim bilgisayarı.Ürün 30k bütçenin en iyisi ama 4060'da kalsan daha iyi olur şuna da bakabilirsin Acer Nitro 5 AN515 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
4060 daha iyi olur ama 4050 de sorun yaratmaz.Taksit seçenekleri yüzünden Hepsiburadadan bakıyorum hocam. 4050 mevcut oyunlarda sorun yaratır mı 3-4 sene boyunca sonra yeniden yenilerim bilgisayarı.
Limit vs gibi yorumlar çok aklıma takıldı. Ürün muadili olarak öneriniz var mıdır bütçem var biraz ama indirimde iken kaçırmak istemedim sadece.
Hocam nitro aynı özellikte 43 e geliyor sipariş verdim ama taksitler bütçemi çok zorlayacak gibi görseldeki ürün nasıldır sizce 3-4 yıl orta ayarda oyun oynamak sadece amacım ya da çöp kendini sık onu mu al dersiniz .Hocam Acer Nitro öneririm bu bütçede. Victus'ta hem sınır var hem uzun ömürlü değil bir de soğutması çöp.
Attığınız çok iyiymiş ama genel olarak HP önermiyor kimse diye alttaki bilgisayarı aldım .Bütçe?
Şunu alın
Akşam bende belki sipariş veririm umarım indirim bitmez.![]()
2024 nesil yeni çıktı ve kendini geliştirdi yarı yarıya performans kaybı olacaktır. 14700hx 7840hsyi ikiye katlıyor 4070te 4060dan %15 daha performanslı 15bin TL gibi bir indirim var. @Artoria Pendragon sizce hangisi?Attığınız çok iyiymiş ama genel olarak HP önermiyor kimse diye alttaki bilgisayarı aldım .
Özellik olarak çok iyi zaten . İnanılmaz kafam karıştı bende aynı gün teslimat ile almıştım bilgisayar birazdan gelecek ama victus ne kadar kötü olursa olsun özellikler kafamı karıştırdı baya.2024 nesil yeni çıktı ve kendini geliştirdi yarı yarıya performans kaybı olacaktır. 14700hx 7840hsyi ikiye katlıyor 4070te 4060dan %15 daha performanslı 15bin TL gibi bir indirim var. @Artoria Pendragon sizce hangisi?
Mesela neyi kötü hocam?Özellik olarak çok iyi zaten . İnanılmaz kafam karıştı bende aynı gün teslimat ile almıştım bilgisayar birazdan gelecek ama victus ne kadar kötü olursa olsun özellikler kafamı karıştırdı baya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.