HP Victus 16 Type-C'den görüntü alınır mı?

oskis

Megapat
Hayırlı günler destekleriniz ricadır.
Bende.
HP Victus Gaming dizüstü... https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Modeli mevcut.
Bu modelin HDMI 2.1 ciksindan monitore normal goruntu aktariyorum sorun yok.
Gsing kullanmak icin USB Type-C to DisplayPort kablo aldim Monster Pusat marka kablo.
Taktim ama goruntu gelmedi monitore.
Bu kablo desteklemiyor cihazı sanırsam.
Başka bir kablo öneriniz var mı dır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip. 1.2 versiyona sahip Pusat. Belki bundan kaynaklı olabilir. Çünkü senin laptop 1.4 versiyonlu.
Psyhx çıkışın ekran kartını gösteriyor mu?

1715241876418.png

Garip. 1.2 versiyona sahip Pusat. Belki bundan kaynaklı olabilir. Çünkü senin laptop 1.4 versiyonlu.
Psyhx çıkışın ekran kartını gösteriyor mu?

Eki Görüntüle 2190737

Merhaba
BIOS ayarlarından olsun HP Omen Gaming Hub'tan olsun 2sindende baktım harici ekran kartı ile açiliyor PC 4070 ile.
Hatta BIOS'ta USB Type-C deaktif idi aktif ettim ona rağmen çalışmadı ilginç.
HDMI kablo bagli olarak kullanırken oyunlarda vs hiçbir sorun yok 4070 ekran kartını Full kullanıyor ama Type-C takinca kabloyu hiçbir tepki yok
O kabloyu çıkardım telefonun şarj kablosunu taktim onda da sorun yok
Hatta monster den aldığm kabloyu telefona bagladim diğer ucunu ekrana bagladım goruntu vermedi desteklemediği için ama şarj etmeye başladi. Yani kabloda da sorun yok
Aklima 2 şey geliyor sizden de yardım alim
1)Windows 10 kullanıyorum
2) sadece NVIDIA ekran kartı driver kurulu. AMD driver kurulu değil.

Hayırlı günler destekleriniz ricadır.
Bende.
HP Victus Gaming dizüstü... https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJQZNG?ref=ppx_pop_mob_ap_share
Modeli mevcut.
Bu modelin HDMI 2.1 ciksindan monitore normal goruntu aktariyorum sorun yok.
Gsing kullanmak icin USB Type-C to DisplayPort kablo aldim Monster Pusat marka kablo.
Taktim ama goruntu gelmedi monitore.
Bu kablo desteklemiyor cihazı sanırsam.
Başka bir kablo öneriniz var mı dır?

1715242728737.png

Laptopunuz usb-c üzerinden displayport destekliyormuş. Linkteki kablo veya iadesi kolay alternatif kabloları öneriyorum.

İşte sıkıntı nedir çözemedim. Hani kabloyu takinca görse ve ekranı ben seçsem HDMI'daki gibi sorun yok ama onu bile görmüyor. Garip.
Büyük ihtimal durum şu: Bu kablo 4000 serisi laptopları deskteklemiyor. 3000 serisi ekran kartı laptopları destekliyor. En iyi ihtimal bu bence.

Evet hocam destkeliyormuş. Mesajı düzelttim ama sizde ilk hali kalmış.

Merhaba
BIOS ayarlarından olsun HP Omen Gaming Hub'tan olsun 2sindende baktım harici ekran kartı ile açiliyor PC 4070 ile.
Hatta BIOS'ta USB Type-C deaktif idi aktif ettim ona rağmen çalışmadı ilginç.
HDMI kablo bagli olarak kullanırken oyunlarda vs hiçbir sorun yok 4070 ekran kartını Full kullanıyor ama Type-C takinca kabloyu hiçbir tepki yok
O kabloyu çıkardım telefonun şarj kablosunu taktim onda da sorun yok
Hatta Monster'den aldığm kabloyu telefona bagladim diğer ucunu ekrana bagladım goruntu vermedi desteklemediği için ama şarj etmeye başladi. Yani kabloda da sorun yok
Aklima 2 şey geliyor sizden de yardım alim
1)Windows 10 kullanıyorum
2) sadece NVIDIA ekran kartı driver kurulu. AMD driver kurulu değil.

Windows kaynaklı olamaz.
Anakart için chipsetler kurulu değilse kurulabilir. Lakin bir biriyle bağdaşmıyor pek. Görüntü GPU'dan alınıyorsa işlemcinin bir yetkisi kalmıyor. Intel olsaydı belki derdim. Thunderbolt var onlarda çünkü falan filan.
Yukarı da önerilen kabloyu kendi sitesi de satıyor ve daha ucuz.

-Bu kablonun 40xx serisi için olanları bir ara stokta yoktu. Bu yüzden satıcı göndermiyordu. Bunu sipariş etmeden önce satıcıya mesaj yaz. Laptop modelini belirt ve geldi mi diye sorun.
Bu kablo ile çalışmama ihtimali olamaz.

Windows kaynaklı olamaz.
Anakart için chipsetler kurulu değilse kurulabilir. Lakin bir biriyle bağdaşmıyor pek. Görüntü GPU'dan alınıyorsa işlemcinin bir yetkisi kalmıyor. Intel olsaydı belki derdim. Thunderbolt var onlarda çünkü falan filan.
Yukarı da önerilen kabloyu kendi sitesi de satıyor ve daha ucuz.

-Bu kablonun 40xx serisi için olanları bir ara stokta yoktu. Bu yüzden satıcı göndermiyordu. Bunu sipariş etmeden önce satıcıya mesaj yaz. Laptop modelini belirt ve geldi mi diye sorun.
Bu kablo ile çalışmama ihtimali olamaz.

Bunu yazacaktım siz yazdınız. Diğer kabloyu iade ettim :)
Bu kablodan alacağım stoklara gelince.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı