HP Victus 16 USB Type-C girişinden şarj olur mu?

azad_van

Decapat
Daha fazla  
Victus 16-S0057NT aldım. Tip-C'den şarj oluyor mu? Oluyorsa şartları nelerdir? Kaç watt olmalı? Bir de bir taraftaki USB'de de şimşek işareti var. Bu oradan da mı şarj olabileceğini gösteriyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj Olmaz hocam keske ben de de şimşek olsaydı.
Şimşek thunderbolt göstergesi. Oradan gecimesiz typ c hdmi kablo olarak görüntü aktarabilirsin. Aynı zaman da veride aktarırsın.

Ve hdmi gibi kaln bir kabloda değil incecik bir kablo. Keşke gercekten bende de olsaydı 240hz kadar aktarılıyor sanırım.

Tam bir fp kablo samsung dex için kullanıyorum.

Thunder bolt olan laptoptabda gecikmesiz harika ses görüntü aktardık.

Küçük ama gerçekten benim laptopumda da olsun isterdim mükemmel bir detay.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230911_145038_Opera.jpg
    Screenshot_20230911_145038_Opera.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 437
  • Screenshot_20230911_145427_Opera.jpg
    Screenshot_20230911_145427_Opera.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 557
Şarj Olmaz hocam keske ben de de şimşek olsaydı.
Şimşek thunderbolt göstergesi. Oradan gecimesiz typ c hdmi kablo olarak görüntü aktarabilirsin. Aynı zaman da veride aktarırsın.

Ve hdmi gibi kaln bir kabloda değil incecik bir kablo. Keşke gercekten bende de olsaydı 240hz kadar aktarılıyor sanırım.

Tam bir fp kablo samsung dex için kullanıyorum.

Thunder bolt olan laptoptabda gecikmesiz harika ses görüntü aktardık.

Küçük ama gerçekten benim laptopumda da olsun isterdim mükemmel bir detay.

Ee birçok laptop da artık Tip-C den şarj oluyor deniyor.
Bi de normal USB de niye şimşek var. ⚡

Bunları buldum

Dosya Ekleri

• IMG_3368.jpeg
    IMG_3368.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 650
  • IMG_3369.jpeg
    IMG_3369.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 563
Son düzenleme:
Şarj oluyor bende de aynı cihaz var. Ugreen Nexo'de 100W şarj aleti aldım sıkıntısız şarj edebiliyorum. Ancak şarj aleti alırken 20V-5A değerinde 100W tek noktadan çıkış olmasına dikkat edin. Alacaksanız bazı cihazlar 100W diye satılıyor ancak atıyorum 4 port var 4 portun toplam çıkışı 100W bende 60W cihaz var o şarj etmiyor mesela.
Ben de çok araştırdım şarj ediyor mu diye insanlar araştırmadan şarj etmiyor diyor resmi sitesinden şarj ettiğine kesin karar verdikten sonra aldım ben cihazı.
Bende ki şarj aleti tek kablo takılı iken 100W veriyor başka kablolar takınca şarj aletine woltajı 65W'a düşürüyor ancak yine şarj ediyor sıkıntısız. Aldığım ürünün yanında kablo yoktu, volt değerini gösteren harici kablo aldım. 3 porta cihaz bağladım cep telefonu, tablet, laptop üçünü aynı anda şarj etti şarj tam dolu iken 20W-30W arası bir akımda şarj oluyor.

Şarj oluyor bende de aynı cihaz var. Ugreen Nexo'de 100W şarj aleti aldım sıkıntısız şarj edebiliyorum. Ancak şarj aleti alırken 20V-5A değerinde 100W tek noktadan çıkış olmasına dikkat edin. Alacaksanız bazı cihazlar 100W diye satılıyor ancak atıyorum 4 port var 4 portun toplam çıkışı 100W bende 60W cihaz var o şarj etmiyor mesela.
Ben de çok araştırdım şarj ediyor mu diye insanlar araştırmadan şarj etmiyor diyor resmi sitesinden şarj ettiğine kesin karar verdikten sonra aldım ben cihazı.
Bende ki şarj aleti tek kablo takılı iken 100W veriyor başka kablolar takınca şarj aletine woltajı 65W'a düşürüyor ancak yine şarj ediyor sıkıntısız. Aldığım ürünün yanında kablo yoktu, volt değerini gösteren harici kablo aldım. 3 porta cihaz bağladım cep telefonu, tablet, laptop üçünü aynı anda şarj etti şarj tam dolu iken 20W-30W arası bir akımda şarj oluyor.
Valla süper bir bilgi. Çok teşekkürler hocam. 100w bir adaptör alıp tüm cihazları aynı şey ile şarj etmek iyi olacak. Tabi ayrı ayrı zamanlarda 👍

Aynı zamanda daşarj edebilirsin laptopun şarj olması için sadece cihazın 100w olması yeterli laptop batarya dolu iken 30-40w arası enerji çekiyor ben cep telefonu, laptop, tablet aynı anda tek cihazdan şarj ediyorum sıkıntısız

Hocam aldığınız ürünün özelliklerini gösteren bir link gönderebilir misiniz rica etsem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı