Yok, normal açılırken falan ötüyor.Biostaysa öter.
Yok, normal açılırken falan ötüyor.Biostaysa öter.
BilmiyomYok, normal açılırken falan ötüyor.
Servis çözdü sorununu bana da anlatmıştı bir parça değiştirmişler. Özür olarak bir hediye yollayalım deyip yollamamışlar falan. O yüzden forumda da kime sorsan HP servisi çöp diye söyleyebilir.Bilmiyom![]()
Turkiyede iyi servis var mi dostumServis çözdü sorununu bana da anlatmıştı bir parça değiştirmişler. Özür olarak bir hediye yollayalım deyip yollamamışlar falan. O yüzden forumda da kime sorsan HP servisi çöp diye söyleyebilir.
Yollayacağım diye sevindirip yollamamak.
Yok ama hediye var deyip yollayamamak nedir a...Turkiyede iyi servis var mi dostum![]()
Arkadaşta adres falan attım diyor gelecek diye.Turkiyede iyi servis var mi dostum![]()
? Render performansi ayni ikisinin de.dostum anlamadım şimdi render gibi işlemler için hangisi alınır
Renderların çoğu hala işlemci ile yapılıyor sıvı metal laptop tavsiye ederim o konuda ve o Nitro'da sıvı metal var. MUX'tan bende emin olamadım.dostum anlamadım şimdi render gibi işlemler için hangisi alınır
işte o ram olmasa nitrodaydım çoktan ve batarya benim için çok önemliPerformans olarak 2 makine de tamamen ayni belki Victus rami daha cok oldugundan biraz ondedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.