Lazerhawk
Kilopat
Daha fazla
Sırf hall sensör sorunlu diye, RTX 4070'i veto edip, 4060 almak saçma olur. Ama aralarındaki watt değeri önemli.
120 watt kısıtlanmış 4070 kullanıyor Victus. TUF ise 140W bir 4060 kullanıyor. Arızalı olma potansiyeli yüksek bir cihazı almak bombanın üstüne oturup patlamasını beklemekten farksızdır. Lütfen mantıklı argümanlar sunun.
Sırf hall sensör sorunlu diye, RTX 4070'i veto edip, 4060 almak saçma olur. Ama aralarındaki watt değeri önemli.(
İki modeli inceledim, 4070'li Victus olan çöpmüş harbiden, arkadaşların dediği gibi ya ASUS'ya da başka Laptop'lara bakın.)
Hocam benim de elimde Victus var (E00050NT) cihazın övebileceğim yerleri olsa da yereceğim yerleri de oldukça fazla. Ancak dediğim gibi Victus modeller hem kısıtlanmış oluyor, hem soğutma dizaynı yüzünden çoğu modelde kronik bir ıslık sorunu var, hem de sensör arızası sorunu var. Ha bir de bu cihaz pump out yapmayı çok sever, öyle yaramaz huyları var kendisinin. Hydronaut siparişi verdim, geldiğinde onu uygulayacağım. Artık onda da pump out yaparsa ben bile bilmiyorum artık bu cihazı ne keser.
Son düzenleme: