HP Victus 16 vs ASUS TUF F15 vs MSI Pulse 16 AI

Güç tüketimini sınırlamayan laptop yoka yakın, ve doğru yapılırsa yararlıdır.
Lenovo LOQ cihazında yaşadığım sorun standart prosedürlere göre uygulanan bir kısıtlama sorunu değildi.

4 Adet sağlam 230W adaptörle denememe rağmen cihaz taş çatlasa 5W ile güç alıyordu. Cihazın içini m2 ssd yükseltmek için açmadım bile. tamamen kendi kendine oldu, cihazı tam gücünde kullanan biriside değildim.

Hem ilk başta 170W adaptör değişimi ile beni 1 ay uğraştırdılar şimdi de durduk yere bozuldu iade ettim.
Şöyle ki: Youtube'da video izlerken ve prizde şarj olurken düşecek kadar az enerji alıyordu.

Son düzenleme:
Donanım yükseltmesi için teknik servise göndermem gerekiyormuş? Alışılması zor bir firma ama cihazın incelemelerine baktığımda rakiplerine göre çok iyi bir değerlendirmeye sahip.

@YüzbaşıJohnPrice Siz, laptop kategorisine çok daha hakimsiniz sizce de Gigabyte Laptop mantıklı değil mi?

Lenovo LOQ kendi kendine güç tüketimini sınırlıyor bu yüzden kimsenin lenovo modellerine bakmasını önermiyorum.
Gigabyte olanı al.

Asus Tuf f15 modeli üzerinde de bir çok şikayet var.
Attığınız model A15 modeli hocam. F15lerde çok şikayet var ama A15ler ısınma sorunları haricinde iyi bir model diyebilirim. Bu arada ne aldınız? Bende MSI Pulse 16 modelini almayı düşünüyordum ancak sonra A15 almaya karar verdim çünkü Pulse 16nın pek fazla incelemesi veya yorumu yoktu.

Attığınız model A15 modeli hocam. F15'lerde çok şikayet var ama A15'ler ısınma sorunları haricinde iyi bir model diyebilirim. Bu arada ne aldınız? Bende MSI Pulse 16 modelini almayı düşünüyordum ancak sonra A15 almaya karar verdim çünkü Pulse 16'nın pek fazla incelemesi veya yorumu yoktu.

Gigabyte'ı beğendim gerek bataryası gerek markası güven verdi şahsen.

Fakat Lenovo LOQ sorununu çözene kadar yeni laptop alamayacağım büyük ihtimalle.

Gigabyte'ı beğendim gerek bataryası gerek markası güven verdi şahsen.

Fakat Lenovo LOQ sorununu çözene kadar yeni laptop alamayacağım büyük ihtimalle.
LOQları sosyalde çok öneriyorlar ancak ben şahsen tavsiye etmem gerek battery drain sorunu olsun gerek etrafta dolaşan bir sürü anakart arızası sorunları olsun bana hiç ama hiç güven vermiyor şu anda. MSI giriş seviyesi oyuncu laptopları da pek iyi olmuyor ancak MSI Pulse 16 için aynı durum geçerli mi bilemem, burada hiç Pulse 16 hakkında inceleme yazısı görmedim birisinin güzel bir inceleme yazması güzel olurdu ilgilenenler açısından. Bende de linkini attığınız TUF modeli var birkaç gün önce aldım ısınma oluyor arkadaşların dediği gibi örneğin CS2de yaklaşık 1-1.5 saatlik bir sürede bile 90 derece görebiliyor ama G Helper ile turbo moduna geçildiğinde 80 derecede sabit tutuyor ve soğutucu yada stand henüz şimdilik kullanmıyorum. Tabii AAA oyunlarda bunu yapabilir mi bilmiyorum henüz deneyimlemediğim için. Gigabyte modeli hakkında görüşüm ise sanırım bu bütçede alınabilecek en iyilerinden biri ancak destek hizmeti biraz sıkıntı çıkarabiliyormuş duyduğum kadarıyla.

LOQları sosyalde çok öneriyorlar ancak ben şahsen tavsiye etmem gerek battery drain sorunu olsun gerek etrafta dolaşan bir sürü anakart arızası sorunları olsun bana hiç ama hiç güven vermiyor şu anda. MSI giriş seviyesi oyuncu laptopları da pek iyi olmuyor ancak MSI Pulse 16 için aynı durum geçerli mi bilemem, burada hiç Pulse 16 hakkında inceleme yazısı görmedim birisinin güzel bir inceleme yazması güzel olurdu ilgilenenler açısından. Bende de linkini attığınız TUF modeli var birkaç gün önce aldım ısınma oluyor arkadaşların dediği gibi örneğin CS2de yaklaşık 1-1.5 saatlik bir sürede bile 90 derece görebiliyor ama G Helper ile turbo moduna geçildiğinde 80 derecede sabit tutuyor ve soğutucu yada stand henüz şimdilik kullanmıyorum. Tabii AAA oyunlarda bunu yapabilir mi bilmiyorum henüz deneyimlemediğim için. Gigabyte modeli hakkında görüşüm ise sanırım bu bütçede alınabilecek en iyilerinden biri ancak destek hizmeti biraz sıkıntı çıkarabiliyormuş duyduğum kadarıyla.
Evet Gigabyte modeli M2 SSD takıldığı zamanda bile garanti dışında kalıyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı