HP Victus 16 vs Excalibur G870

Bütçe
27000
Kasa çöp. Ekran sorunları oluyor. Kazayla alakalı olarak çok ısınıyor. Servis sıkıntı çıkartabiliyor. Ve aynı zamanda bu dediklerim Monster içinde geçerli. Izoly'den farkı olmayan 2 firma.

Tam cevap yazıyordum zaten @646148 hocam cevabını vermiş ben tekrar söylüyorum dedikleriniz Excalibur G770 modeli için geçerli teknik servis konusuna gelirsek Casper teknik servis görebileceğiniz en iyi teknik servislerinden biridir ve ısınma problemi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam cevap yazıyordum zaten @646148 hocam cevabını vermiş ben tekrar söylüyorum dedikleriniz Excalibur G770 modeli için geçerli teknik servis konusuna gelirsek Casper teknik servis görebileceğiniz en iyi teknik servislerinden biridir ve ısınma problemi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nasıl ısınma problemi yok? Daha yeni bir arkadaşım G870 aldı işlemci 97 dereceye çıkıyormuş, bundan dolayı da ağır throttle yiyor. Sosyalde açılan başka bir konuda da G870'in çok ısındığını gördüm. Soğutması iyi falan değil yani.

Nasıl ısınma problemi yok? Daha yeni bir arkadaşım G870 aldı işlemci 97 dereceye çıkıyormuş, bundan dolayı da ağır throttle yiyor. Sosyalde açılan başka bir konuda da G870'in çok ısındığını gördüm. Soğutması iyi falan değil yani.

Hocam arkadaşınıza gelen cihazda sorun vardır bu tüm laptop markalarında olabiliyor ve arkadaşınız Casper'ın kendi uygulaması üzerinden gerekli ayarları yapmamış olabilir.

Ve dediğiniz sosyal de açılan konuyu atar mısınız?

Isınma var, ama bunun sebebi kasa kalitesizliği değil.

Size Victus ve Acer Nitro arasında ki karşılaştırma da Acer Nitro mu öne geçer?

Ayrıca Ram KAÇ MHZ
Evet Nitro.

Son düzenleme:
RAM ile bilgim yok üzgünüm.
Sorun yok hocam teşekkür ederim aldım az önce bilgisayarı

@646148 hocam sizden bir ricam olacak RAM uygulamasından RAM marka ve değerleri söyleme şansınız var mı acaba müsaitliğiniz olunca laptop gelmeden direkt RAM de gelsin istiyorum.

@646148 etiket attım kusura bakmayın hocam bakabildiniz mi acaba?

Son düzenleme:
Sorun yok hocam teşekkür ederim aldım az önce bilgisayarı.

@646148 hocam sizden bir ricam olacak RAM uygulamasından RAM marka ve değerleri söyleme şansınız var mı acaba müsaitliğiniz olunca laptop gelmeden direkt RAM de gelsin istiyorum.

@646148 etiket attım kusura bakmayın hocam bakabildiniz mi acaba?

Hocam aldığınız cihazı buraya atarsanız size bilgi verebilirim.

Konu yerli markalar olunca herkes karalamayı çok iyi beceriyor, eper HP Omen serisi vs olsaydı tavsiye ederdim, gayet memnun bir şekilde kullandığım 4060 i5'li Excalibur'um var. Excalibur kötüleyip neden alınmaması gerektiğine dair en ufak bir şey söyleyemeyen arkadaşlar için iyi ve kötü yanları;
Excalibur ömür boyu bakım garantisiyle gelir 81 ilde termal macun, fan temizliği, ızgara temizliği yapabilirsiniz.
GPU watt değeri Victus'larda 75W iken Excalibur 12.nesil 105W 13.nesil 120W alıyor doğrudan doğruya performansı etkiler.
Ekran konusunda iki cihaz da 144Hz fakat gecikme süresi Excalibur 3ms, Victus 8ms.
Malzeme kalitesi olarak yüksek metal alışımlı kasa ve tek parmak testini geçen menteşelere sahip.
Cevap yazacak arkadaşlara da mantıklı bir sebep bulup tarafsız bir şekilde kötülemesini tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı