Xevanior
Megapat
- Makaleler
- 16
Bu Nitro'nun yeni kasası sanırsam değer DDR5 gözüküyor
Olabilir hocam. Aynı işlemcili 3050 Ti versiyonunda DDR4 RAM vardı, o yüzden DDR4 diye biliyordum.
Bu Nitro'nun yeni kasası sanırsam değer DDR5 gözüküyor
Kasa çöp. Ekran sorunları oluyor. Kazayla alakalı olarak çok ısınıyor. Servis sıkıntı çıkartabiliyor. Ve aynı zamanda bu dediklerim Monster içinde geçerli. Izoly'den farkı olmayan 2 firma.
Tam cevap yazıyordum zaten @646148 hocam cevabını vermiş ben tekrar söylüyorum dedikleriniz Excalibur G770 modeli için geçerli teknik servis konusuna gelirsek Casper teknik servis görebileceğiniz en iyi teknik servislerinden biridir ve ısınma problemi yok.
Nasıl ısınma problemi yok? Daha yeni bir arkadaşım G870 aldı işlemci 97 dereceye çıkıyormuş, bundan dolayı da ağır throttle yiyor. Sosyalde açılan başka bir konuda da G870'in çok ısındığını gördüm. Soğutması iyi falan değil yani.
Nasıl ısınma problemi yok? Daha yeni bir arkadaşım G870 aldı işlemci 97 dereceye çıkıyormuş, bundan dolayı da ağır throttle yiyor. Sosyalde açılan başka bir konuda da G870'in çok ısındığını gördüm. Soğutması iyi falan değil yani.
Tam cevap yazıyordum zaten @646148 hocam cevabını vermiş ben tekrar söylüyorum dedikleriniz Excalibur G770 modeli için geçerli teknik servis konusuna gelirsek Casper teknik servis görebileceğiniz en iyi teknik servislerinden biridir ve ısınma problemi yok.
Evet Nitro.Size Victus ve Acer Nitro arasında ki karşılaştırma da Acer Nitro mu öne geçer?
Ayrıca Ram KAÇ MHZ
Isınma var, ama bunun sebebi kasa kalitesizliği değil.
Evet Nitro.T
ram kaç mhz acabaIsınma var, ama bunun sebebi kasa kalitesizliği değil.
Evet Nitro.
Ve tem olarak ram ismi mhz cl değeri verebilirseniz çok memnun kalırım laptopla bir sipariş edeceğimIsınma var, ama bunun sebebi kasa kalitesizliği değil.
Evet Nitro.
RAM ile bilgim yok üzgünüm.ram kaç mhz acaba
Ve tem olarak ram ismi mhz cl değeri verebilirseniz çok memnun kalırım laptopla bir sipariş edeceğim
Sorun yok hocam teşekkür ederim aldım az önce bilgisayarıRAM ile bilgim yok üzgünüm.
Sorun yok hocam teşekkür ederim aldım az önce bilgisayarı.
@646148 hocam sizden bir ricam olacak RAM uygulamasından RAM marka ve değerleri söyleme şansınız var mı acaba müsaitliğiniz olunca laptop gelmeden direkt RAM de gelsin istiyorum.
@646148 etiket attım kusura bakmayın hocam bakabildiniz mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.