Çözüldü HP Victus 7P6b3EA laptopun klavyesi geç algılanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wwedge

Decapat
Yer
KOCAELİ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 7P6B3EA 16-R0007NT Intel Core i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4070 8GB 16.1 inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop
Meslek
ÖĞRENCİ
Laptop olarak bu laptopu kullanıyorum ve daha alalı 1 sene oldu Valorant, CS ve benzeri oyunları oynuyorum oyun sırasında laptop klavyesine basıyorum algılamıyor ve birkaç saniye sonra algılıyor ben klavyeden ellerimi çektiğim halde sola gidicekken gitmiyor sola gitmeyeceğim zaman sola gidiyor yani ve FPS oyunlarında her hareket çok önemli benim elimde olmadığı halde yaptığım yanlış hareketlerim benim ölmeme sebep oluyor. Garantisi 2 yıllık var laptopa herhangi bir zarar vermedim çok temiz kullanmaya çalışıyorum yemek bile yemiyorum önünde fakat klavyede sadece böyle bir hata ile karşı karşıyayım neden oluyor bilmiyorum. Bir başka bir sorunum daha var oda yine Valorant oynarken ben tam ekran 4:3 oynuyorum bazen oluyor bu Alt Tab attığımda bilgisayar tamamen donuyor ekranı sesler geliyor oyunun bir kısmı gözüküyor ve hiçbir şey yapamıyorum öyle olduğu zaman da bilgisayarın kapatma tuşuna basıp tekrar açıyorum öyle tekrar oynamaya devam ediyorum. Geçen sene bütün yaz oynuyordum hiçbir şey olmuyordu ama şimdi böyle sorunlarım var dediğim gibi 2 yıllık garantiye sahibim sizce ne yapmalıyım? İyi sosyaller.

Fazla ısıdan ya da fazla tozdan kaynaklanıyor olabilir.

Fazla ısı yok oyun oynarken 70-75 aralarında geziniyor Max 80 olmuştur. Tozdan değildir büyük ihtimal temizliyorum çünkü başka bir şey var yardım edin lütfen bulamadım da çözüm.

Temiz kurulum yapmayı denedin mi? HP Support programı üzerinde tüm güncellemeleri yaptın mı? O program BIOS güncellemesi de yapıyordu.

Başka bir yerde görmüştüm ama öyle yapınca çözüldü gene de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı