HP Victus 7Z581EA alınır mı?

@SivasLeee58 @whiskertwo internette satıcı hakkında adamakıllı bilgi yok, ürün yorumları yok, baktım sadece PttAVM'den satış yapıyor. Bu koşullarda 50 yerine 30'a satsa yine almam tabii sizin kararınız. En nihayetinde ben kazıklanmaman için yazmıştım bunu. Ama 50 bin böyle bir riske girmek için sana ucuzsa 5 bin daha koyup Amazon'dan almanı öneririm.

Bu firmayı ilk defa görmedim önceden de böyle linkini gördüm tüm ürünlerinin mi kutusu hasar almış bunların haha illaki bir sorun vardır.

Size karşı yazmadım zaten ucuz olma sebebini söyledim. Bence de bir kutudan dolayı bu kadar indirim olmaz, ama diğer arkadaş bakacağım diyor merak etmedim değil.

@SivasLeee58 adam bursadaymış yanına gidip ürüne bakacağım bakalım @neor abimiz haklımı.

Sitelerinde satış kanalı olarak N11, Amazon ve sahibinden gösterip neden orada ürün satmıyorlar sadece PttAVM'de ürün satıyorlarmış acaba onu da sormak lazım.

Sitelerinde satış kanalı olarak N11, Amazon ve sahibinden gösterip neden orada ürün satmıyorlar sadece PttAVM'de ürün satıyorlarmış acaba onu da sormak lazım.

N11 de tehşirli ürün satmakta zorlanıyor olabilir bir de niye PTT AVM'nin güvenilir olmadığınıda söylemen lazım

N11 de tehşirli ürün satmakta zorlanıyor olabilir bir de niye PTT AVM'nin güvenilir olmadığınıda söylemen lazım

Sahibinden de satabilirler. Ürün yorumu olmayan firmaya %100 Mağaza puanı veren bir siteye güvenmek saçma geldi.

N11 de tehşirli ürün satmakta zorlanıyor olabilir bir de niye PTT AVM'nin güvenilir olmadığınıda söylemen lazım.

Yanlış anlaşılmasın hocam PttAVM'den ürün almaya nasıl güvenebiliriz siz buradan hiç alışveriş yaptınız mı? Özellikle böyle hiç yorumu olmayan bir satıcıdan.

FİRMAMIZDA STANTDA SUNULAN ÜRÜNDÜR. yazıp teşhir ürünü değildir yazmaları da garip zaten teşhir ürünün olayı stantta sunulması haha bir garipmiş. Neyse ben olsam almazdım sizi bilemem.

Sahibinden de satabilirler. Ürün yorumu olmayan firmaya %100 Mağaza puanı veren bir siteye güvenmek saçma geldi.

Yanlış anlaşılmasın hocam PttAVM'den ürün almaya nasıl güvenebiliriz siz buradan hiç alışveriş yaptınız mı? Özellikle böyle hiç yorumu olmayan bir satıcıdan.

Youmu olmayan satıcıdan değil de normal bir satıcıdan 8 monitor 8 3070 ekran kartı aldı bizim buradaki internet kafe onu da ben önermiştim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı