Çözüldü HP Victus 7Z581EA'da ekstra SSD slotu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunter16

Kilopat
Daha fazla  

Hocam ekstra SSD slotu var mı bu modelde?

Ek disk slotu bulunmuyor, tek slot var.

Intel'in i5 14500HX ve i7 14700HX işlemcili Victus modellerinden insanların problemli yazması sebebiyle bu R7 7840HSli modele yöneldim. Normalde 4060 i5-14500HX modeline bakıyordum ama bütçem bu 4070'li modele de yettiği için buna kaydım Intel sorunlu dendiği için. Ofis ve Football Manager için alıyorum ekstra oyunlar oynamayacağım. Sence değer midir fikrin nedir?

Intel'in i5 14500HX ve i7 14700HX işlemcili Victus modellerinden insanların problemli yazması sebebiyle bu R7 7840HSLI modele yöneldim. Normalde 4060 i5-14500HX modeline bakıyordum ama bütçem bu 4070'li modele de yettiği için buna kaydım Intel sorunlu dendiği için. Ofis ve Football Manager için alıyorum ekstra oyunlar oynamayacağım. Sence değer midir fikrin nedir?

Alinabilir fakat yapacaginiz islemler fazla GPU gucu gerektirmedigi için, 4060 Nitro 16 da bakabilirsiniz.

Alinabilir fakat yapacaginiz islemler fazla GPU gucu gerektirmedigi için, 4060 Nitro 16 da bakabilirsiniz.

Ofis kullanımı nedeniyle sade tasarım arıyorum. Victus'lar hoşuma gidiyor. Acer laptoplar tam anlamıyla Gaming laptop gibi duruyor onu istemiyorum.
Gezinirken şu modeli gördüm fiyatı çok uygun geldi MSI Katana modeli nasıldır hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı