HP Victus 9J207EA alınır mı?

Victus Bu linkteki bilgisayarı Amazon indiriminden alacağım, ekran kartı kaç watt, kronik sorunları var mı? RAM kapasitesi SSD kapasitesi gayet hoşuma gitti.
%62.5 20ms ekranı var emsallerine göre bir tık kötü ama takıntınız yoksa buda sizi götürür anlattıkları gibi çamur gibi değil ekran. Cihazda 120w 4050 mevcut ama bu bütçelerde 4060 ekran kartlı öneririm hocam arada büyük bir performans farkı mevcut

Victus bu linkteki bilgisayarı Amazon indiriminden alacağım, ekran kartı kaç watt, kronik sorunları var mı? RAM kapasitesi SSD kapasitesi gayet hoşuma gitti.
Bu cihazın 4060 olan modeli bende var mükemmel bir bilgisayar şu anlık oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim ekran kartı wattı 120 diye biliyorum sadece ekranı %100sRGB değil ama yine de ekran kalitesi çok iyi bence.

Haklısınız ama 1TB SSD 16 GB RAM cazip geldi.
İşlemci odaklı oyunlar oynuyorsanız 14500hx sizi uçurur ama 4050 hikayeli oyunlarda programlarda vs sizi çok götürmez tercih size kalmış

CS Valorant gibi oyunlar oynuyorum hocam.
O zaman alın hocam 500fps valo oynatır bu cihaz. Ama bütçeniz 40k civarı çıkarsa 4060lısınıda bulabilirsiniz tercih sizin

Ürünün siparişini an itibari ile vermiş bulunmaktayım hayırlısı olur inşallah. Bütçemi aştığı için tercih edemedim hocam. Benim şansımıda Discord kapatıldı.😅
Hocam şimdi düşündümde ortalama 500 fps biraz abartı söylemiş gibi oldum 400-450 fps dolaşır dual channel 16+16 32 ram yaparsanız ort 500 değerine ulaşırsınız yanlışlık olmasın. Hayırlı olsun umarım uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı