HP Victus 9J227EA alınır mı?

Arkadaşlar bu fiyat segmentinde bulabildiğim laptop bu ama sorunum şu; Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım daha önce güvenirliği konusunda bir bilgim yok, yardımcı olur musunuz?

Amazon en güvenilir firmalardan biri. Çoğu firma elektronik cihazlarda iade konusunda sorun çıkarırken Amazon eğer cihaza (kutu ve etiketlerden emin değilim) zarar vermezseniz iade alıyor. Benimde 47000₺ gibi bir bütçem olsa bunu alırdım ancak 40000₺ ile bu bilgisayarın 4060 lı versiyonunu alacağım Amazon'dan.

Amazon en güvenilir firmalardan biri. Çoğu firma elektronik cihazlarda iade konusunda sorun çıkarırken Amazon eğer cihaza (kutu ve etiketlerden emin değilim) zarar vermezseniz iade alıyor. Benimde 47000₺ gibi bir bütçem olsa bunu alırdım ancak 40000₺ ile bu bilgisayarın 4060 lı versiyonunu alacağım Amazon'dan.
Hocam eğer Laptop zorunluluğunuz yok ise 40K fiyat ile 4070 Super bulunan bir sistem bile alırsınız.

Hocam eğer Laptop zorunluluğunuz yok ise 40K fiyat ile 4070 Super bulunan bir sistem bile alırsınız.
Ben Laptop kullanmayı çok daha fazla seviyorum ve seneye üniversiteye gideceğim bu yüzden Laptop alacağım yoksa biliyorum kasalı sistemlerin daha uygun olacağını ama yapacak bir şey yok hocam.

Bütçeni biraz daha esnetebilirsen attığımı öneririm, ısınma ve mikrokod sorunu olmayacak bir işlemci ve 32GB RAM farkı var. HX serisi Intel'ler güçlü ama trafo gibi güç çektikleri için ısınıyorlar, testlerde 2 küsür GHz'lere kadar throttle yedikleri testler mevcut ve güncel olarak oksidasyon ile degresdasyon sorunu Intel'de almış başını gitmiş durumda.

Ne 4070S'i, 7900GRE sistem var o fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı