HP Victus almaya değer mi?

Biostan dediğiniz ayarı yaptım hocam Rog kadar olmasada sessizleşti alet. Açıkçası Rog-Strix'ten geçince beklentiler biraz büyük oluyor. Asus'un Armory Create yazılımında her türlü ayar bulunurken omen gaming hup çok kısıtlı geldi bana... Ortada hiç bir şey yokken fanlar bağırmaya başlıyor falan. Çok fazla özenmemişler bu seriye açıkçası, donanım olarak güçlü ama ucuz bir şeyler olsun mantığıyla yapılmış bir cihaz olmuş benim gözlemlediğim kadarıyla... Ama yinede 23.000Tl gibi bir fiyata RTX4050 alınabildiği için ufak tefek sıkıntıları tölere edilebilir...
MSI LAPTOP Beyler aynı fiyata bu laptop alınırmı?hem msi kalitesi diye birşey var diye biliyorum malzeme kalitesi açısından(victus a göre yani.)

MSI LAPTOP Beyler aynı fiyata bu laptop alınırmı?hem msi kalitesi diye birşey var diye biliyorum malzeme kalitesi açısından(victus a göre yani.)
Bu seride 45w’lık 4050 kullanıyorlar diye biliyorum Msi’ın giriş seviyesi bu seri. Malzeme kalitesini vs bilmiyorum ama ben Victusu alırdım

Senin cihazın hangi model atabilirmisin
Monster Abra A5 v19.2 ve A7 V13.2. Bu iki modeli uzun uzun kullanıp ikisinden de bıktım açıkçası. A7 kronik ısınma problemli ve tamir gidip her geri gelişinde daha fazla sorun ile geldi. A5'te de ısınma problemi var ve menteşe değişimi yapılmasına rağmen tekrar menteşe yamuldu bunda da :D.

Monster laptoplarda eğer laptopun arkasında iki tane yeşil çizgi varsa almaman gerekiyor. Clevo kasa diye geçiyorlar berbat ısınıyor, performansı düşük, klavyesi elini yakıyor.
Tongfang denilen kasalarda ısınıyor hocam. Monster direk ışıklı soba. Clevo kasa daha da sorunlu sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı