HP Victus cihaz uzun suredir serviste değişim yapılır mı?

ortunaryus

Picopat
Cihazım bozuldu ve garantisi var. Kasım Ayının 18'inde vaka oluşturdum kargo da 21'inde onlara ulaştı. Bugün aralığın 2'si vaka olusturdugumdan beri 11 iş günü kargo onlara ulaştığından beri 8 iş günü geçti. Hala cihazın onarım durumunda sadece kargo ulaştı yazıyor halen daha teknik servis elemanı bile atanmadı başına. Bu durum normal mi ve 20 iş gununu gecince değişim yaparlar mı? Veya şimdi değişim isteyebiliyor muyum daha teknisyen bile atamadıkları ve onarımın tespitine bile başlamadıkları için?

Şu an sadece bilgi alabilirsiniz. Daha 20 iş günü geçmemiş, 2 3 günde sorun tespit edilip tamir edilebilir.

Ürünü ne zaman aldınız? 20 iş günü dolmasını beklemeden değişim talep edebilmeniz için ürün ilk 6 ay içerisinde bozulmuş olmalı hocam. İlk 6 ay dolmadıysa ayıplı ürün sayılır, değişim talep edebilirsiniz.

Şu an sadece bilgi alabilirsiniz. Daha 20 iş günü geçmemiş, 2 3 günde sorun tespit edilip tamir edilebilir.

Ürünü ne zaman aldınız? 20 iş günü dolmasını beklemeden değişim talep edebilmeniz için ürün ilk 6 ay içerisinde bozulmuş olmalı hocam. İlk 6 ay dolmadıysa ayıplı ürün sayılır, değişim talep edebilirsiniz.
Haziranda almıştım urunu hocam. 6 ay olmadı daha 20 günden sonra değişim talep edebiliyorum yani öyle durumlarda. Muhtemelen 20 is gününü geçirmezler gibi duruyor zaten ama hala başına teknisyen atamamaları sebebiyle sormuştum. Bir de hp nin sitesinde garantili ürünler işlem yapıldığındanki iş gününden itibaren sayılır yazıyor garantisiz ürünler ise servise ulaştığı andan itibaren sayılır yazıyor o kısmı da anlamadım. 11 iş günü oldu vaka açılalı ve servise göndermek için kod alalı. 11 iş günü mü sayılcak yoksa kargonun ulaştığı 8 iş günümü.

Hocam, 6 ay olmadıysa 20 iş gününü beklemek zorunda değilsiniz.

İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplarda tüketici seçimlik haklarından istediğini kullanabilir. Yani tamiri kabul etmeden, değişim isteyebilirsiniz.

Servise "üründe arıza varsa, tamirini kabul etmediğinizi değişim istediğinizi" belirtin hocam. Elinizde kanıt bulunması için ek olarak mail de atın.

11 iş günü oldu vaka açılalı ve servise göndermek için kod alalı. 11 iş günü mü sayılacak yoksa kargonun ulaştığı 8 iş günümü.

Şu an sizin için 11 iş günü oldu, servis ürünü kargoya verdiği tarihte süreniz duracaktır.

Hocam, 6 ay olmadıysa 20 iş gününü beklemek zorunda değilsiniz.

İlk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplarda tüketici seçimlik haklarından istediğini kullanabilir. Yani tamiri kabul etmeden, değişim isteyebilirsiniz.

Servise "üründe arıza varsa, tamirini kabul etmediğinizi değişim istediğinizi" belirtin hocam. Elinizde kanıt bulunması için ek olarak mail de atın.

Şu an sizin için 11 iş günü oldu, servis ürünü kargoya verdiği tarihte süreniz duracaktır.
Çok teşekkürler çok yardimci oldunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı