HP Victus ekran sorunları

Bende bir sorun yok bu panelde sorun yok demek ki.
Hayır öyle değil aynı panele sahip sarı ekran şikayetçi olanlar var ne yazık ki.
Hocam aynı modelde farklı paneller kullanılıyor anladığım kadarıyla mesela bazı paneller daha da feciyken durum bazılarında ayarlamalarla tolere oluyor.
Panel kodunuzu bakıp yazabilirseniz fikrimiz olabilir en sorunlu panel tipi hangisi diye
aygıt yöneticisinden monitörler tıklayıp ayrıntılara gelip aygıt açıklaması kısmını donanım kimliği yapıp panel kodunuzu yazar mısınız
Aynı panel kodlu ekrana sahip olanlardan ekranım sarı diyen de var normal diyen de.

Hocam siz cihazla ne yapmayi düşünüyorsunuz ben uzun süreli kullanabilecegimi düşünmüyorum bu ekranla
Hocam dediğim gibi ben ayarlama yapıp bi tık azaltabildim sarılık olayını ama aynı panelde bi cihaz normal diğeri sıkıntı ise geri vermeyi düşünürüm tabii ki.
Bu arada tasarım vs işiyle de uğraşmıyorum belirteyim öyle olsa anında iade ederdim hiç düşünmeden.
Ben de kararsızım açıkçası kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Göz alan bir beyazlık yok belki benimki de sarımtırak :D
Hocam direkt olarak sarılık fark ediliyor yani zaten baya bir sarılık var sapsarı ekran bende en azından fark etmemek çok zor

Hocam direkt olarak sarılık fark ediliyor yani zaten baya bir sarılık var sapsarı ekran bende en azından fark etmemek çok zor
Kalibre yaptınız mı siz

Bu laptobu alacak olup da burayı okuyan varsa harici ekranla kullanmayacaksanız kesinlikle bu modelden uzak durun. Ucuz diye pazarlanan bu ürün muadillerinden maksimum %1-2 ucuz hatta daha ucuza aynı özellikte laptop bulabilmeniz mümkün. Youtube'daki sponsorlu inceleme videolarına kanmayın gerçek kullanıcı deneyimlerini okuyun.

Hocam dediğim gibi ben ayarlama yapıp bi tık azaltabildim sarılık olayını ama aynı panelde bi cihaz normal diğeri sıkıntı ise geri vermeyi düşünürüm tabii ki.
Bu arada tasarım vs işiyle de uğraşmıyorum belirteyim öyle olsa anında iade ederdim hiç düşünmeden.
Ben de kararsızım açıkçası kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Hocam 14 günü geçmediyse direkt iade edin bence sonraları pişman olabilirsiniz kalibre kurtarmıyor

Bu laptobu alacak olup da burayı okuyan varsa harici ekranla kullanmayacaksanız kesinlikle bu modelden uzak durun. Ucuz diye pazarlanan bu ürün muadillerinden maksimum %1-2 ucuz hatta daha ucuza aynı özellikte laptop bulabilmeniz mümkün. Youtube'daki sponsorlu inceleme videolarına kanmayın gerçek kullanıcı deneyimlerini okuyun.
Keşke bu sorunlardan daha önce haberim olsaydı çok iyi cihaz dendi ekrandan dolayi değmez kalibreyle sarılık düzeliyorsa dendi kafam karıştı yanlış karar verdim

Siz karar verin.

Dosya Ekleri

• 1971C160-F1B2-48EA-A788-5E30884FF705.jpeg
    1971C160-F1B2-48EA-A788-5E30884FF705.jpeg
    233,2 KB · Görüntüleme: 139

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı