Hocam panel kodun ne ve ss atabilir misin ekranı sana zahmetBenim ekranda sorun yok.
Bu bilgileri nereden bulabilirim? Ekranın fotoğrafını mı çekeyim?Hocam panel kodun ne ve ss atabilir misin ekranı sana zahmet
Hocam seni de durduk yere şüpheye düşürdük şimdi, öğrenmesen fark etmeyecektin ne güzel![]()
Bu bilgileri nereden bulabilirim? Ekranın fotoğrafını mı çekeyim?
Hocam sizin attığınız fotoğrafı arıyorum bulamadım bakmistim galiba beyazdi ayni panel olmasina rağmen anlamıyorum nasil pc uretiyorlarHocam attığım fotoğrafta bir sorun görünüyormu? Eve gidince fotoğraf atarım tekrar.
Tabii ki. Halledeyim etiketlerim.Hocam aygıt yöneticisinden monitörler tıklayıp ayrıntılara gelip aygıt açıklaması kısmını donanım kimliği yapıp panel kodunuzu bulabilirsiniz
Evet ekranınızı beyaz bi şeyler açıkken çekerseniz yorum yapabiliriz
Başka neleri beğenmediniz hocam ?Yok ama zaten birkaç beğenmediğim şey var ve bu fiyatın biraz üstüne daha iyi şey alınabiliyor ondan.
Hocam sizin attığınız fotoğrafı arıyorum bulamadım bakmistim galiba beyazdi ayni panel olmasina rağmen anlamıyorum nasil pc yretHocam attığım fotoğrafta bir sorun görünüyormu? Eve gidince fotoğraf atarım tekrar.
Hocam bu ayarları ekran sarı olduğu için mi yapma gereği duydunuz yoksa renkler soluk göründüğü için mi muhtemelen soluk göründü size sarılık yok renklerle oynama yapmamissiniz çünkü,%45 ntsc 60% rgb renk olarak kaliteli bir ekran değil zaten fakst bunların üstüne ekran da sarı olunca leş gibi oluyorWindows arama yerine Intel yaz böyle bir yer çıkacak daha sonra ekran>renk kısmından aşağı kaydırarak doygunluk ve tonu bulacaksınız benim yaptığım ayarlarlı yaparsanız olur.
CMN1609Hocam aygıt yöneticisinden monitörler tıklayıp ayrıntılara gelip aygıt açıklaması kısmını donanım kimliği yapıp panel kodunuzu bulabilirsiniz
Evet ekranınızı beyaz bi şeyler açıkken çekerseniz yorum yapabiliriz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.