HP Victus ekran sorunları

Hayır gayet beyaz gibi. Aynı panele sahibiz benimki aşırı sarı. Siz nereden aldınız laptobu? Laptop modeli 6g0e3ea mı? Birde başka bir ekranla yan yana koyup çekebilir misiniz? Telefon, tablet de olur.
20230416_232201.jpg

Bu videodaki ayarlardan önceki hali son hali aşağıda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20230403_110251.jpg
    IMG_20230403_110251.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230403_110247.jpg
    IMG_20230403_110247.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 71
Vatandan gidip paketi acıp ekrani kontrol edip satin alabiliyor muyuz acaba bir daha görmeden düşünmüyorum yani
Hocam ben satın alma işlemini anlatayım ben gittim mağazadan laptop almak için sonra adam bana bunu önerdi ben direkt ekranına falan baktım gezindim biraz ekranda bir farklılık göremedim sonra paketledik cihazı daha sonra ben 1300 TL'ye 4 yıllık virüs koruması aldım cihazın paketini açıp virüs programını yüklediler daha sonra tekrar kutuya koyup verdiler.

Hocam ben satın alma işlemini anlatayım ben gittim mağazadan laptop almak için sonra adam bana bunu önerdi ben direkt ekranına falan baktım gezindim biraz ekranda bir farklılık göremedim sonra paketledik cihazı daha sonra ben 1300 TL'ye 4 yıllık virüs koruması aldım cihazın paketini açıp virüs programını yüklediler daha sonra tekrar kutuya koyup verdiler.
Aynı gördüğün cihazı paketleyip verdiler yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı