HP Victus Gaming 15 güç seçeneklerinde ağ bağdaştırıcıları yok

SalihBey

Kilopat
Daha fazla  
HP Victus Gaming 15 dizüstü bilgisayara sahibim. Bilgisayar durduk yere internet bağlantısı gidiyor fakat gözle görülür bir kopma yok yani Wi-Fi hala açık ağa bağlı fakat internet gidiyor. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda güç seçeneklerinde "ağ bağdaştırıcları" ayarının performans modunda olması gerektiğini öğrendim fakat benim güç seçeneklerimde ağ bağdaştırıcları ayarı mevcut değil. Bu ayarı nasıl getirebilirim veya farklı bir çözüm önerisi mevcut mudur?

Windows 11 Pro.
Sürücülerin tamamı güncel.
Windows son sürümde güncel.
Ekran kartı güncel.
Windows ayarlarında yüksek performans seçili.
1000MBIT internete sahibim.
Sinyal azaltacak bir etken yok.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-01 at 12.24.45.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-01 at 12.24.45.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 40
Aygıt yöneticisinde Wi-Fi bağdaştırıcına çift tıkla. Açılan pencerede güç yönetimini tıkla. Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsındaki tiki kaldır.

Aygıt yöneticisinde Wi-Fi bağdaştırıcına çift tıkla. Açılan pencerede güç yönetimini tıkla. Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsındaki tiki kaldır.

Teşekkürler fakat bunu daha önceden yapmıştım şu anda tiksiz vaziyette fakat hala zaman zaman kopmalar yaşanmakta.

Güncelleme

HP Support Asistant isimli uygulamayı indirdim ve Windows'un bana göstermediği çok fazla güncelleme olduğunu gördüm bunlara BIOS ve Wi-Fi dahil. Uygulamadaki tüm güncellemeleri yaptıktan sonra güç seçeneklerine ağ bağdaştırıcıları gelmedi fakat internet bağlantımda hiç kesinti olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı