HP Victus Gaming 16-S0046NT 892p4EA alınır mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1

Arkadaşlar, herkese selam. Laptop bu. Özellikleri bana güzel geldi ancak birkaç sorum var. Öncelikle ekran kartının watt değeri kaçtır? 140 diye tahmin ediyorum ama düşük olursa sıkıntı olur. İkincisi herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır? Aldıktan sonra pişman olmamam lazım. Ekranı 1080p ama yeterli bana. İşlemcisi de güzel ama yine de pek emin olamadım açıkçası. Bu fiyata daha iyi özellik sunan alternatifleriniz varsa önerebilirsiniz, teşekkürler.

Alınmaz. Fiyatını haketmiyor, sensör sorunlu bir seri ayrıca.

Hocam bu da bayağı iyiymiş ancak bütçemi biraz aşıyor. Taksitle de alacağım için maksimum 50 bine gelmesi lazım. Hall sensörü sorununa da baktım ve dediğiniz gibi bu fiyatı haketmez gibi. Bunun dışında önerebileceğiniz modeller var mıdır? R-0065NT modelinde bu sorun yok sanırım. Nasıldır bu model?

Hocam bu da bayağı iyiymiş ancak bütçemi biraz aşıyor. Taksitle de alacağım için maksimum 50 bine gelmesi lazım. Hall sensörü sorununa da baktım ve dediğiniz gibi bu fiyatı haketmez gibi. Bunun dışında önerebileceğiniz modeller var mıdır? R-0065NT modelinde bu sorun yok sanırım. Nasıldır bu model?
R0 ve S0 serilerinde bu sorun var diye biliniyor zaten hocam, o modeli de gözden çıkarmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz yetmiyorsa bu modeli düşünebilirsiniz;

Selamlar hocam. Daha önce GameGaraj kullanmadım fakat yaklaşık 3 yıl Monster kullandım. Monster'in tek albenisi servisiydi, GameGaraj'ın da bu albeniye sahip olduğunu düşünmüyorum. Keza ikisinin de sık sık ısınma sorunlarıyla anıldığına denk gelmişsinizdir. Monster'i kendi deneyimimle onaylayabilirim, inanılmaz ısınıyor ve keyifli kullanım sunamıyor.

HP Victus'u 2023 Haziran'da alan arkadaşım var, 3050'li versiyonunu aldı ve oldukça memnun, Monster ve GameGaraj'da aktarıldığı gibi bir ısınma sorunu da yok, kronik mimlenmiş bir sorunu da yok. Gönül rahatlığıyla HP Victus alabilirsin, sırf bunu sana yazabilmek için 10 dakikadır forum şifremi bulmaya çalışıyordum. Umarım senin yararına olur bu yazı.

R0 ve S0 serilerinde bu sorun var diye biliniyor zaten hocam, o modeli de gözden çıkarmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz yetmiyorsa bu modeli düşünebilirsiniz;

Hocam çok teşekkürler. Bu arada bu hall sensörü için alabileceğimiz önlemler var mıdır? Modeli çok beğendim cidden. Küçük çocuklar abur cubur gördüklerinde oluşan istek gibi oldu benimki de. Eğer laptop sıcakken kapağını kapatmazsam önüne geçebilir miyim, yoksa sıcaklık yine de etkiler mi. Eğer bir önlemi yoksa mecburen bu attığınız modeli almam gerekecek. Normalde şuanki laptopum gece bile kapağı ve kendisi açık vaziyette ancak eski olduğu için tükettiği güç de az. Aynısını bunda yapamam herhalde.

Bir de bu attığınız laptopun işlemcisi 14. nesil değil mi?

Selamlar hocam. Daha önce GameGaraj kullanmadım fakat yaklaşık 3 yıl Monster kullandım. Monster'in tek albenisi servisiydi, GameGaraj'ın da bu albeniye sahip olduğunu düşünmüyorum. Keza ikisinin de sık sık ısınma sorunlarıyla anıldığına denk gelmişsinizdir. Monster'i kendi deneyimimle onaylayabilirim, inanılmaz ısınıyor ve keyifli kullanım sunamıyor.

HP Victus'u 2023 Haziran'da alan arkadaşım var, 3050'li versiyonunu aldı ve oldukça memnun, Monster ve GameGaraj'da aktarıldığı gibi bir ısınma sorunu da yok, kronik mimlenmiş bir sorunu da yok. Gönül rahatlığıyla HP Victus alabilirsin, sırf bunu sana yazabilmek için 10 dakikadır forum şifremi bulmaya çalışıyordum. Umarım senin yararına olur bu yazı.
Çok teşekkürler hocam emeğiniz için. Ben de çok eski bir laptopdan geçeceğim ve aklımda bayağı soru işareti vardı. Bu sensör olayı çok sıkıntı çıkarmayacaksa onu alacağım. Üstteki hocamızın attığı MSI da gayet güzel geldi. Arkadaşlarıma da danışıp alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı