HP Victus İncelemek İster Misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HP işbirliğiyle 24 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında hem eğlenceli hem de size katkı sağlayacağına inandığımız HP Victus Creators programını hayata geçiyoruz.

HP Victus Creators; genç ve teknolojiye meraklı arkadaşlarımızın içerik üretimi alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamanın yanı sıra tüm bu süreçte onlara harika bir deneyim yaşatmayı da hedefliyor. Toplamda iki grup halinde düzenleyeceğimiz çalışma ile aramıza katılacak 10 arkadaşımızın yeteneklerini keşfetmelerine ve potansiyellerini açığa çıkarmalarına yardımcı olacağımıza inanıyoruz.

Peki nedir HP Victus Creators?​


24 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuru sürecinin ardından genç arkadaşlarımıza HP Victus laptop gönderecek, onların da bu cihazlardan sosyal medya kanallarında kullanmak üzere bol bol içerik üretmelerini bekleyeceğiz.

HP Victus Creators programına dahil edeceğimiz arkadaşlarımızı seçme kriterlerimiz ise oldukça basit; daha önce teknoloji alanında içerik üretmiş olmak ve onlara göndereceğimiz Victus laptopları farklı sosyal medya kanallarında en iyi şekilde anlatabilmek. Jüri üyelerimiz programa dahil edecekleri HP Victus Creator’ları bu çerçevede değerlendirecek.

Tüm bu sürecin sonunda içerikleri değerlendirecek ve kazananı açıklayacağız. Ödülümüz ise bir adet HP Victus Laptop! Tabii tüm bu süreçte bizimle birlikte olacak arkadaşlarımıza sürpriz HP hediyelerimiz de olacak.

HP Victus Creators programına katılmak isteyenlerin aşağıdaki formu doldurması yeterli. Başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!


HP Victus Creators program akışı​

  • Program başlangıcı: 24 Haziran
  • Başvuru süreci: 24 Haziran - 3 Temmuz, saat 12.00
  • Değerlendirme süreci: 3 Temmuz haftası
  • İlk 5 kişilik grubun inceleme tarihleri: 3 Temmuz - 17 Temmuz
  • İkinci 5 kişilik grubun inceleme tarihleri: 17 - 31 Temmuz
HP Creators Program Ekibi
 
Sosyaldeki HP fanboyluğunu onlar da fark etti demek. Yine de bu kadar saçma bir etkinlik yapmak cesaret ister.

Buyrun her disslike bir fanboy.

Günde 3-4 tane HP haterıyla uğraşıyorum. HP fanboyu neredeymiş? Hatta açılışı şimdi yapalım.

HP nedir cidden? Yıllar boyunca HP kullandım, çöp.

Aynen kardeşim. Senin kullandığın cihazın kasası Victus ile aynı mıydı? Ya da soğutması? Ya da ekranı? Ya da Ekran kartı? Saçma sapan markaya göre yorum yaparsanız hiçbir yere ulaşamazsınız. Böyle düşünüyorsanız 2020 TUF'lardan dolayı Asus da almayın. 2019 Acer Nitro'lar yüzünden Acer da almayın. O rezil Toshiba-Lenovo anlaşmasından dolayı Toshiba ya da Lenovo da almayın. GF ve Katanalar yüzünden MSI da almayın. Ne alacaksınız başka?
 
HP işbirliğiyle 24 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında hem eğlenceli hem de size katkı sağlayacağına inandığımız HP Victus creators programını hayata geçiyoruz.

HP Victus creators; genç ve teknolojiye meraklı arkadaşlarımızın içerik üretimi alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamanın yanı sıra tüm bu süreçte onlara harika bir deneyim yaşatmayı da hedefliyor. Toplamda iki grup halinde düzenleyeceğimiz çalışma ile aramıza katılacak 10 arkadaşımızın yeteneklerini keşfetmelerine ve potansiyellerini açığa çıkarmalarına yardımcı olacağımıza inanıyoruz.

peki nedir HP Victus creators?​


24 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuru sürecinin ardından genç arkadaşlarımıza HP Victus laptop gönderecek, onların da bu cihazlardan sosyal medya kanallarında kullanmak üzere bol bol içerik üretmelerini bekleyeceğiz.

HP Victus creators programına dahil edeceğimiz arkadaşlarımızı seçme kriterlerimiz ise oldukça basit; daha önce teknoloji alanında içerik üretmiş olmak ve onlara göndereceğimiz Victus laptopları farklı sosyal medya kanallarında en iyi şekilde anlatabilmek. Jüri üyelerimiz programa dahil edecekleri HP Victus Creator'ları bu çerçevede değerlendirecek.

Tüm bu sürecin sonunda içerikleri değerlendirecek ve kazananı açıklayacağız. Ödülümüz ise bir adet HP Victus laptop! Tabii tüm bu süreçte bizimle birlikte olacak arkadaşlarımıza sürpriz HP hediyelerimiz de olacak.

HP Victus creators programına katılmak isteyenlerin aşağıdaki formu doldurması yeterli. Başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!


HP Victus creators program akışı​

  • Program başlangıcı: 24 Haziran.
  • Başvuru süreci: 24 Haziran - 3 Temmuz, saat 12.00
  • Değerlendirme süreci: 3 Temmuz haftası.
  • İlk 5 kişilik grubun inceleme tarihleri: 3 Temmuz - 17 Temmuz.
  • İkinci 5 kişilik grubun inceleme tarihleri: 17 - 31 Temmuz.
HP creators program ekibi

Katıldım onayladım devamke.
 
Yukarıda kocaman görünce forum bet sitesine döndü sandım bi' an...
 
Yazılı içerik bu konuya dahil mi peki, cihazı blog tarzında anlatma şansımız var mı? Yoksa sosyal medya söz konusu olduğu için video içeriklerle bu bilgisayarı ele almak zorunda mıyız? @Emre C
 
Son düzenleme:
Kanal istendiği için soruyorum, belirli bir takipçi limiti veya herhangi bir yaş sınırı bulunuyor mu?

@Emre C Moderasyon ekibini etiketleyemiyoruz, bari sizi etiketleyeyim dedim hocam. Fikriniz var mı?
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı