HP Victus Laptop 16 - D1023NT alınır mı?

Bütçe
20000
Bu kasayı inceledim ekran menteşe tasarımı çok üst düzey hissettiriyor kasasıda genel olarak iyi tasarımıda sade Trendyol'da olsa bu fiyata keşke bonusa vade farksız 9 taksit yapıyor Trendyol.

Hocam Valorant'ta falan kaç FPS verir bu laptop bir de ısınma sorunu falan olur mu sizce. Hepsburada da vade farksız 8 taksit oluyor sanırım.

Hocam Valorant'ta falan kaç FPS verir bu laptop bir de ısınma sorunu falan olur mu sizce. Hepsburada da vade farksız 8 taksit oluyor sanırım.
İncelemesine bakmak lazım bilemiyorum ısınma testlerine baktım Victus ile aynı i7 olan'da durum nedir bilemem. Sanırım Victus R5 6600H alacağım bende.

Hp Victus 16-D1023Nt Alan arkadaşlar type-c portu üzerinden laptopu şarj etme imkanımız var mı acaba bu laptoplarda kontrol edebilir misiniz size zahmet?
Hayır sarj etmiyor, sadece veri aktarımı için

Ekranın sallanması çok rahatsız edici mi? Alsam pişman olur muyum?

Şiddetli bir rüzgarda veya masayı salladığın zaman sallanıyor ekran. Yanii olmasa daha iyi olurdu ama f/p olarak bakıldığında göz ardı edilebilir.

Buradan video atamıyorum sanırım, atmanın yolu varsa sallanmayı çekip atabilirim

Şiddetli bir rüzgarda veya masayı salladığın zaman sallanıyor ekran. Yanii olmasa daha iyi olurdu ama f/p olarak bakıldığında göz ardı edilebilir.

Buradan video atamıyorum sanırım, atmanın yolu varsa sallanmayı çekip atabilirim

Burada video atılmıyor maalesef. İsterseniz başka bir mecradan atabilirsiniz. Tercih size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı