HP Victus Laptop 16 - D1023NT alınır mı?

Bütçe
20000
Bugün geldi hocam laptopda, flash bellekte w10 kurulum dosyası yok yani bende pc de yok bakalım onu nasıl halletcem bilmiyorum yani şuanlik sıkıntısı yok inşallah da çıkmaz .d

Bugün geldi hocam laptopda, flash bellekte w10 kurulum dosyası yok yani bende pc de yok bakalım onu nasıl halletcem bilmiyorum yani şuanlik sıkıntısı yok inşallah da çıkmaz .d
Hocam dayanamazsan trendyol markette yakınında ekojet marketi varsa orda usb var 80 tl 16 gb getirirler hemen yüklersin windowsunu. Ama rufus kullanmak için kullanilabilir bir pc de gerekli.

Hocam ilk izlenimlerini burada paylaşabilir misin?
Tabiki ama yani dediğim gibi biraz sürebilir w10 atma olayı çünkü çevremde de tanıdığım yok yani pcsi olan, internet kafeler kabul etmiyor rüfus indirmeye, bilgisiyarcılar da aynı şekil biz sadece atiyoruz windowsu laptopa flash belleğe değil fln diyorlar gereksiz vermem ben yani 100-200 tl fiyat çekiyorlar ve bilmiyorsun ki güvenilir mi v.s emanet etmem yani laptopu kendim hallederim daha iyi ama işte halledebilirsem bakalım

Hocam dayanamazsan trendyol markette yakınında ekojet marketi varsa orda usb var 80 tl 16 gb getirirler hemen yüklersin windowsunu. Ama rufus kullanmak için kullanilabilir bir pc de gerekli.
Aynen ya işte bir pc bulabilirsem halletcem usb var zaten .d

Ürün geldi hocam w10 yükledim hata yaptım diyebilirim belki de yapmadım bilmiyorum ama touchpad ve ses çalışmadı, sonra hp destek ile iletişim kurdum w11 yüklettiler ama yine aynı hata vardı, touchpad ve ses driverları atti chipset driverini attı indirdim ben de düzeldi yani ama bence w10daykende yapsa bunlari olurdu gibime geliyor w11. Daha çok yeni oldu bu olay hocam yani çok incelemedim şuana kadar güzel ekran sallantısı bence o kadar dert edilecek yanı yok, hapörleri de idare eder bence ne çok iyi ne çok kötü. W10 olmasını isterdim ama yani. Hp destekde baya ilgilendi benle 2 saat buna uğraştık diyebilirim. Kısacası tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.

Win10 kurabilirsiniz arkadaşlar ama yukarıdaki arkadaşın yaşadığı gibi sürücü sorunları yaşarsınız. Bu sorunları aşmak için de Win11 sürücülerini elle HP'nin sitesinden indirip Win10 yüklenmiş cihaza kurmanız gerekir. Üzerinde Win11 hazır gelen ürünlerde kurulum tamamen sorunsuz, en azından bizdeki cihazda sorunsuzdu.

Yeri gelmişken bazı konularda üçüncü parti sürücü indirme yazılımları kurun diyenler var, ben tavsiye etmem. Bu tip otomatik sürücü indirici, bilgisayar hızlandırıcı gibi isimleri olan yazılımlar genelde pek iyi niyetli değillerdir. Markanın kendi yazılımları dışında bir şey kurmayın. En sağlıklısı ise elle resmi sitesinden indirip kurmaktır.

Yeni alan arkadaşlar güle güle kullansın cihazlarını.

Hocam dediğin driver sayfası neresi tam oalrak linkleyebilme şansın var mı?

Sürücü başlangıç sayfası:

d1023nt modeli için Win11 sürücü sayfası:

Bu bilgisayarada W11 yakışıyor hocam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…