HP Victus laptop ekranı ve klavye ışıkları gidip geliyor

frezzytt

Centipat
Daha fazla  
Victus marka bir laptopum var (RTX 4060, 16 GB RAM, R7 7840HS) aktif olarak bir senedir kullanıyorum. Çeşitli oyunlar oynadım fakat son iki üç gündür girdiğim normal oyunlarda Metro 2033 veya hell lets gibi oyunlara girince kendi kendine ekran gidip geliyor ve aynı anda klavye ışıkları da yanıp dönüyor, sanki elektrik gidip geliyor gibi. Belli bir süre sonra ise tamamen gidiyor ve öyle kalıyor. Bilgisayarı kapayıp açana kadar ve sadece oyunlara girince oluyor, nasıl çözerim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten çok doğru fanımdan bazen ses duyuyorum sanki bir yere sürtüyor gibi ya da bir şey var da çarpıyor gibi açıp baksam muhtemelen sorunu kendim çözeceğim ama garantisi gidecek açamıyorum göndersem başka bir sorunla gelme ihtimali var.
İki kere açık unutup bilgisayarı çantaya koydum ve tekrar çıkardığımda çok sıcaktı anakartım yanmadığı için çok şanslıyım.
Umarım satabilirsin 2. el piyasası nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok.

Teşekkür ederim yardımların için forumda sürekli takip ediyorum benimle aynı sorunu yaşayan insanlara hiç zaman kaybetmeden servise gönderin ve olabildiğince ilk fırsatta HP'den kurtulmaya çalışın diyorum.
Hp, bilgisayarı kendin özelleştirmek için (Ram,SSD takmak ) gibi durumlarda garanti dışına çıkarmıyor ürünlerini. Kullanıcıya izin veriyor bu durumlarda. Teknik desteği arayıp yapmak istediğiniz işlem için de garanti kapsamı dışına çıkıp çıkmayacağı bilgisini teyit edin. Sorun olmayacağı bilgisini alıp kendin bir çözüm bulabilirsin belki.

HP, bilgisayarı kendin özelleştirmek için (RAM, SSD takmak ) gibi durumlarda garanti dışına çıkarmıyor ürünlerini. Kullanıcıya izin veriyor bu durumlarda. Teknik desteği arayıp yapmak istediğiniz işlem için de garanti kapsamı dışına çıkıp çıkmayacağı bilgisini teyit edin. Sorun olmayacağı bilgisini alıp kendin bir çözüm bulabilirsin belki.

Ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim en kısa sürede konuşup bilgi alacağım çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı