HP Victus laptop işlemcisi 96 dereceyi görüyor

Ne zamandır bu sorun yaşanıyor peki.
Bu yaz inanılmaz ısınmaya başladı önceden de ısınıyordu zaten ancak havalar ısınınca daha da fena oldu. Arkadaşın dediği şeyi yaptım artık inanılmaz azaldı teşekkürler kendisine @patlıcan567.

YouTube'da birçok video buldum ancak çoğunluğu yabancı kanallar. Türkler daha çok nasıl kullanıldığını anlatmış, belki o videolara göz atarak anlayabilirsiniz. Eğer isterseniz eve gittiğimde inceleyip size geri dönüş yapabilirim akşam saat 9-10 gibi.
Tamamdır hocam beklemedeyim.

Tamamdır hocam beklemedeyim.
Merhabalar, dün akşam yazacaktım ancak Technopat mesaj göndermemi engellediği için bu saate kadar engelimin kalkmasını bekledim. Konuya gelecek olursak, bugün sabah dört fanlı Preo marka soğutucu ile (havayı dışarıya verebilmek için soğutucu ile cihazımın arasında 2-3 cm bir boşluk bıraktım) GTA 5 oynadım. Oyuna girmeden önce OMEN Gaming Hub'dan "Optimizer" sekmesine girdim ve oradan da "manuel boost" seçeneğini işaretledim. Manuel boost seçeneğini seçtiğinizde güç modunuz "performans" olarak işaretlenecektir. Bu mod, cihazın daha fazla ısınmasına sebep olacağından dolayı "Performans kontrol" sekmesinden güç modunu "normal"e aldım. Bu şekilde oyuna başlamadan önce cihazımın sıcaklığı 38 dereceydi. Yaklaşık 35-40 dakika oynadıktan sonra ulaştığım en yüksek sıcaklık 69 derece oldu. Benim ulaşmak istediğim en yüksek sıcaklık 80-85 dereceydi ve bu derecenin oldukça altında bir değere ulaştım. Umarım sizin de işinize yarar, geri dönüşünüzü bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı