Minimum 40*40, para varsa 40*80 oneririm. İleride de kullanırsınız. Önerilen işlemci ve gpudan bir tık daha küçük uygulanmasıdır.HP Victus kullanıyorum hangi boyutta almalıyım ve bunu kullanırken işlemciyle aynı boyutta kesersem sıkıntı olur mu?
31x50 yeterli olurmu? 40x40 bulamadımMinimum 40*40, para varsa 40*80 oneririm. İleride de kullanırsınız. Önerilen işlemci ve gpudan bir tık daha küçük uygulanmasıdır.
31x50 yeterli olurmu? 40x40 bulamadım
www.ebuy7.com
Honeywell PTM7950 0.25mm Termal Pad - 8.5W/mk
Honeywell PTM7950 termal pad, CPU ve GPU'lar için yüksek performanslı ısı dağılımı sunar. Bu 0.25mm'lik pad, gelişmiş termal iletkenlik için faz değişimli silikon teknolojisini birleştirir. Geek sıcaklık kontrolünden.www.ebuy7.com
AliExpress'de olanlar genellikte sahte oluyor, ben burdan aldım 2 haftada urun elime ulastı. 5 aydır sıkıntısız.aliexpress ten almayı düşünüyorum
AliExpress'de olanlar genellikte sahte oluyor, ben burdan aldım 2 haftada urun elime ulastı. 5 aydır sıkıntısız.
buradan aldığımda ürün + e-packet harici ücret alınmıyor değilmiAliExpress'de olanlar genellikte sahte oluyor, ben burdan aldım 2 haftada urun elime ulastı. 5 aydır sıkıntısız.
Kargoya veriyorsunuz. Ben ürün harici 2 ücret ödedim diye hatırlıyorum, 120 ve 170 TL ödemiştim herhalde.buradan aldığımda ürün + e-packet harici ücret alınmıyor değilmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.