Çözüldü HP Victus mikrofon kalitesi çok kötü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Celal Şengirl

Hectopat
Daha fazla  
Sorun bilgisayarar kaynaklı.
Ben yakın zamanda yeni bir laptop aldım HP Victus bir laptop, bu cihaz FreeDOS'tu Windows 11 kurdum, NVIDIA App ile driverları kurdum, her şey tamam 2 gündür normal çalışıyor bilgisayar. Sanırım bilgisayarı yeniden başlattığım bir andı bu zamandan beri mikrofonu cidden kötü. Kullandıgım mikrofon Fifine A6T ve eski kullandığım bilgisayara tekrar taktıgım zaman ses kalitesi olması gerektiği gibi iyi, bunun nedeni ne olabilir ve buna nasıl çözüm bulabilirim? Çok fazla boot, BIOS vesaire anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Konuya erişen diğer kullanıcıların yahut çözüm arayan kullanıcıların da faydalanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?

Teşekkürler.

Sistemden ses bölümüne girdim ses bölümünden biraz aşağı indim ve giriş kısmındaki mikrofonumu kenardan tıkladım oradan mikrofon özelliklerine girdim mikrofon hazırlıklarında en alt kısımda ses iyileştirmeleri isimli bir sekme vardı burada her şeyi kapattım ve sorun çözüldü.
Merhaba,

Konuya erişen diğer kullanıcıların yahut çözüm arayan kullanıcıların da faydalanabilmesi adına sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?

Teşekkürler.

Sistemden ses bölümüne girdim ses bölümünden biraz aşağı indim ve giriş kısmındaki mikrofonumu kenardan tıkladım oradan mikrofon özelliklerine girdim mikrofon hazırlıklarında en alt kısımda ses iyileştirmeleri isimli bir sekme vardı burada her şeyi kapattım ve sorun çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı