HP Victus R7 5800H laptop alınır mı?

Intel daha çok güven veriyor arkadaşıma sanırım.

Arkadaşın beni güldürdü Allah'ta onu güldürsün. Arkadaşın ciddi mi laptop alma konusunda? Çünkü Ryzen Intel ile neredeyse aynı seviyede. F/P sistemlerin %90'ı Ryzen zaten. Ryzen niye güven vermiyormuş sorar mısınız?

Arkadaşın beni güldürdü Allah'ta onu güldürsün. Arkadaşın ciddi mi laptop alma konusunda? Çünkü Ryzen Intel ile neredeyse aynı seviyede. F/P sistemlerin %90'ı Ryzen zaten. Ryzen niye güven vermiyormuş sorar mısınız?
Açıkçası ben attığım 4060lı tuf sistemi önerdim o ise Casper Excalibur G870.1265-DXB0X-B i7-12650H 32 GB 2 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu bilgisayarı istiyor

Sanırım 32 GB RAM ve 2 TB SSD olması onu cezbetti fakat ben Excalibur'un kaliteli olduğunu düşünmüyorum o da dış kasasının kaliteli olması önemli değil diyor.

Bu laptopu buldum gayet uygun geldi fakat ısınması falan problem olur mu? Ya da maksimum 30K'ya kadar bir laptop önerebilir misiniz?
Isınma Sorunu Yok. 75 Derecelerde Geziyor Buda Büyük Bir Problem Değil.Bu Ekran Problemi Arkadaşların Yazdığı Kadarda Büyük Değil.Tasarımı Bence Çok Güzel.Fakat Onun Yerine Biraz Daha Para Katıp 4060'lı versiyonunu alabilirsin.Nerdeyse Her Oyunu Oynatır.
Link:HP Victus Laptop 16 - S0036NT AMD Ryzen 7 - 7840HS 16GB RAM NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 1TB SSD 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Gümüş 7Z5Z3EA - HP Store Tü

Açıkçası ben attığım 4060lı tuf sistemi önerdim o ise Casper Excalibur G870.1265-DXB0X-B i7-12650H 32 GB 2 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu bilgisayarı istiyor

Sanırım 32 GB RAM ve 2 TB SSD olması onu cezbetti fakat ben Excalibur'un kaliteli olduğunu düşünmüyorum o da dış kasasının kaliteli olması önemli değil diyor.
TUF Serisini Önermemeni Tavsiye Ederim. 2 Arkadaşımdada farklı farklı modelleri var.onlarda 35k civarlarında.Isınma Sorunuyla Karşılaştı İkiside.Valorant'da 85 Dereceleri Görmüş.PUBG'de İse 90-93 dereceleri görmüş.Açıkcası Isınma Sorunu Var Diyebiliriz. Ama Isınmayan Modelleride Olabilir lakin çevremdekiler memnun olmadığını söylüyor.seçim senin

Son düzenleme:
Isınma sorunu yok. 75 derecelerde geziyor Bu da büyük bir problem değil. Bu ekran problemi arkadaşların yazdığı kadarda büyük değil. Tasarımı bence çok güzel. Fakat onun yerine biraz daha para katıp 4060'lı versiyonunu alabilirsin. Neredeyse her oyunu oynatır.
Link:HP Victus Laptop 16 - S0036NT AMD Ryzen 7 - 7840HS 16GB RAM NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB 1TB SSD 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Gümüş 7Z5Z3EA - HP Store Tü

TUF serisini önermemeni tavsiye ederim. 2 arkadaşımdada farklı farklı modelleri var. Onlarda 35k civarlarında. Isınma sorunuyla karşılaştı ikisi de. Valorant'ta 85 dereceleri görmüş. PUBG'de ise 90-93 dereceleri görmüş. Açıkçası ısınma sorunu var diyebiliriz. Ama ısınmayan modelleride olabilir lakin çevremdekiler memnun olmadığını söylüyor. Seçim senin.

Ben Casper yerine TUF önermiştim Casper de ısınır diye zaten Victus'lara bakıyorduk.

Yani sizin maksimum 35k ya kadar 4060'lı PC öneriniz var mı kafamız çok karıştı arkadaşla Victus mu alalım AMD mi Intel mi derken.

Hocam asus alın en kötü bi soğutucuyla halledersiniz. Ya da işlemciye undervolt yaparsınız.

Hocam ASUS alın en kötü bir soğutucuyla halledersiniz. Ya da işlemciye undervolt yaparsınız.

Undervolt falan öyle işlerle uğraşmak istemiyoruz direkt takalım oyunumuzu oynayalım kapatalım kafasındayız F1 23 gibi oyunları Full ayarlarda açacak bir sistem gerekiyor bize.

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...rtx-4060-8gb-freedos-7z601ea-pm-HBC00004J9ZOL bu laptopu almayı düşünüyoruz sanırım son sözü siz söyler iseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı