HP Victus RTX 3060'a gerek var mı?

Ryzen 5600h eski ve güçsüz hocam ısınma da var bende i5 12500h modeli var işlemci 75 derece civarı takılıyor oyunlarda. Soğutma çok iyi ama nesil farkındanda olabilir bu 2021 bendeki 2022 model victus.

Undervolting yapınca ısı değerleri ile oyun performansı da mı düşüyor ?

Undervolting yapınca ısı değerleri ile oyun performansı da mı düşüyor ?
Hayır performans artar bile daha soğuk olunca iyi undervolting yapılınca 10 dereceye kadar işlemci sıcaklığı düşürülebilir programdan otomatik yapılıyormuş.

Hocam 3050 Ti almaya karar verirsen bana mesaj at 1000tl daha ucuza alman için sana bir tavsiye vereceğim kıyağım olsun, ailen alıyormuş öğrencisin galiba.

Ailen aldığı için şanslısın kardeşim bende 4.sınıf öğrencisiyim elimdekini satarak kendi payımdan üzerine koyup öyle alıyorum ailem hayatta 20 25 binlik bişey almaz bide orta sınıf memur sayılırlar

Kredi kartına taksitle aldıysanız kaç taksitle aldıysanız para size o kadar taksitle iade edilir. 6 taksitle aldıysanız 6*4 şeklinde (örnek) size 6 ay boyunca her ay 4K iade edilir. Zaten almışsınız. Boşverin gitsin.

Arkadaşlar Victus almak isteyen varsa önemli bir ipucu vereceğim 1000 TLye ucuza alabilirsiniz, peşin fiyatına 12 taksit. Pm atın yöntemi anlatayım

Arkadaşlar Victus almak isteyen varsa önemli bir ipucu vereceğim 1000 TLye ucuza alabilirsiniz, peşin fiyatına 12 taksit. Pm atın yöntemi anlatayım
mediamarkttan mı bahsediyorsun?

benimkiler de memurlar zaten taksitle alındı işte bir şekilde. Benim de içim ondan rahat etmedi zaten.

a gerçekten mi bunu bilmiyordum. İyi ki yapmamışım o zaman. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…