Bu modelin fiyatı iyiymiş. Ram upgrade'i ile iyi iş görür.Oyun çok oynamayacaksanız 3050Tİ size yeterdi bence. Amazonda 21k ya 3060 lı model var 8 gb ram ama. HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ya ben de öyle düşündüm ama ailem de aldık bir kere niye düşüğünü alalım kafasıyla yaklaşıyor 6 bin lira fark da beni çok rahatsız ediyor açıkçası mediamarktta faizsiz taksit yapılıyor.Oyun için vram ve güç açısından üzülerek söylüyorum gerekli. Ama fark çok fazla bence rtx 3050 ti olanı al. Zaten işlemci ddr5 ram fps ve strateji oyunları için birinci sınıf bir performans verecektir.
3050tilı bilgisayarların ömrü çok uzun olmaz gibi söylemlerden ötürü 3060 aldım ama aradaki fiyat farkını görünce pişman oldum açıkçasıOyun çok oynamayacaksanız 3050Tİ size yeterdi bence. Amazonda 21k ya 3060 lı model var 8 gb ram ama. HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ya ben de öyle düşündüm ama ailem de aldık bir kere niye düşüğünü alalım kafasıyla yaklaşıyor 6 bin lira fark da beni çok rahatsız ediyor açıkçası MediaMarkt'ta faizsiz taksit yapılıyor.
Cihazı nerden almıştınız. İsterseniz iade edin.Ya ben de öyle düşündüm ama ailem de aldık bir kere niye düşüğünü alalım kafasıyla yaklaşıyor 6 bin lira fark da beni çok rahatsız ediyor açıkçası mediamarktta faizsiz taksit yapılıyor.
3050tilı bilgisayarların ömrü çok uzun olmaz gibi söylemlerden ötürü 3060 aldım ama aradaki fiyat farkını görünce pişman oldum açıkçası
Ya evet oyle ama benim oynadığım oyunlardan hani en çok gereksinim isteyen the forest mesela 3050ti kurtarır gibi geliyo 6bin lira fark biraz dokundu açıkçası. Ama dediğim gibi ailem almışken iyisini aldık kafasında ama taksitle alındı yaniHocam 3050 laptop modellerinde ne yazık ki vram yetmiyor. Yoksa ekran kartı gayet güçlü. Sırf vram den 1660 serisi bile bazı oyunlarda solluyor 3050 yi
Hepsiburadadan aldım daha hazırlanıyor aşamasında ama ailem çok sıcak bakmıyor iste ne yapsam bilemedimCihazı nerden almıştınız. İsterseniz iade edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.