HP Victus RTX 3060'a gerek var mı?

• Konuyu başlatan elfsl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 4.036

elfsl

Decapat
Daha fazla  
12. nesil i5'li 3060 HP Victus sipariş ettim 24K fiyattan taksitle 26kya geldi. Daha sonra 3050 Ti'lı versiyonunu 19800'e geldiğini gördüm. Mühendislik okuyacağım ve arada oyun oynayacağım. Aradaki 6 bin fark değer mi?

İzlediğim çoğu videoda 3050 nin kendine hayrı olmadığı söylenmekte. Vram darboğazondan dolayı bence değer.

Oyun için vram ve güç açısından üzülerek söylüyorum gerekli. Ama fark çok fazla bence rtx 3050 ti olanı al. Zaten işlemci ddr5 ram fps ve strateji oyunları için birinci sınıf bir performans verecektir.

Oyun için vram ve güç açısından üzülerek söylüyorum gerekli. Ama fark çok fazla bence rtx 3050 ti olanı al. Zaten işlemci ddr5 ram fps ve strateji oyunları için birinci sınıf bir performans verecektir.
Ya ben de öyle düşündüm ama ailem de aldık bir kere niye düşüğünü alalım kafasıyla yaklaşıyor 6 bin lira fark da beni çok rahatsız ediyor açıkçası mediamarktta faizsiz taksit yapılıyor.

3050tilı bilgisayarların ömrü çok uzun olmaz gibi söylemlerden ötürü 3060 aldım ama aradaki fiyat farkını görünce pişman oldum açıkçası

Ya ben de öyle düşündüm ama ailem de aldık bir kere niye düşüğünü alalım kafasıyla yaklaşıyor 6 bin lira fark da beni çok rahatsız ediyor açıkçası MediaMarkt'ta faizsiz taksit yapılıyor.

Hocam o rahatsız olma durumu olur neredeyse her şeyde misal bir ürün alıp ertesi günün indirime girdiğini görüyorsun vs. AAA oyun oynayacak isen 3050 pek iyi sayılmaz 3060 güzel bir seçim olmuş hayırlı olsun.

Hocam 3050 laptop modellerinde ne yazık ki vram yetmiyor. Yoksa ekran kartı gayet güçlü. Sırf vram den 1660 serisi bile bazı oyunlarda solluyor 3050 yi

Ya ben de öyle düşündüm ama ailem de aldık bir kere niye düşüğünü alalım kafasıyla yaklaşıyor 6 bin lira fark da beni çok rahatsız ediyor açıkçası mediamarktta faizsiz taksit yapılıyor.

3050tilı bilgisayarların ömrü çok uzun olmaz gibi söylemlerden ötürü 3060 aldım ama aradaki fiyat farkını görünce pişman oldum açıkçası
Cihazı nerden almıştınız. İsterseniz iade edin.

Hocam 3050 laptop modellerinde ne yazık ki vram yetmiyor. Yoksa ekran kartı gayet güçlü. Sırf vram den 1660 serisi bile bazı oyunlarda solluyor 3050 yi
Ya evet oyle ama benim oynadığım oyunlardan hani en çok gereksinim isteyen the forest mesela 3050ti kurtarır gibi geliyo 6bin lira fark biraz dokundu açıkçası. Ama dediğim gibi ailem almışken iyisini aldık kafasında ama taksitle alındı yani

Cihazı nerden almıştınız. İsterseniz iade edin.
Hepsiburadadan aldım daha hazırlanıyor aşamasında ama ailem çok sıcak bakmıyor iste ne yapsam bilemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı