Arkadaşlar selamlar kardeşim üniversiteye başladığı icin ona bir laptop almam gerek. Kendim Victus kullanıyorum 4 yıldır (3050TI modeli). Ben aldığımda gayet iş görüyordu ancak şimdi eski kalıyor. Ona da görseldeki 4070'li Victus'u almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nasıldır? Yardımcı olabilir misiniz? Almaya değer mi?
NOT: Vatandaki satıcı 5050'li Excaliburu şiddetle tavsiye etti ama pek içime sinmedi.
HP Victus 16 4070'li laptopu 2 aydır kullanıyorum. Bende aynı fiyata aldım ama özellikleri çok daha üst seviye. Attığınız fotoğraftaki bence pahalı. İnternetten almanızı öneriyorum. Onun haricinde ben gayet memnunum.
Lenovo Loq 15Irx10 Intel Core İ5 13450Hx 24Gb 512Gb Ssd Rtx5060 Freedos 15.6'' Fhd 83Je00Entr ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Arkadaşlar selamlar kardeşim üniversiteye başladığı icin ona bir laptop almam gerek. Kendim Victus kullanıyorum 4 yıldır (3050TI modeli). Ben aldığımda gayet iş görüyordu ancak şimdi eski kalıyor. Ona da görseldeki 4070'li Victus'u almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nasıldır? Yardımcı olabilir misiniz? Almaya değer mi?
NOT: Vatandaki satıcı 5050'li Excaliburu şiddetle tavsiye etti ama pek içime sinmedi.
S serisi sanırım alınır ama o fiyata değil.
Ben bir tık üst modelini aldım 49'a ama üzerinden biraz geçti. Çok memnunum. Fiyatına göre çok sağlam performans veriyor. Sadece kasası plastik tek elle tutarken kırılcakmış hissiyatı veriyor. Genel olarak memnunum. XX50 serisi ekran kartı asla almayın. Özellikle 3050, 4050 ve 5050