HP Victus RTX 4070 alınır mı?

Hocam galiba sayenizde LOQ'lara kaydım. %90 biraz daha koyup 5070'li LOQ alacak gibiyim. Çünkü çocuk bunu 5 sene kullanacak ve sorun yaşasın istemiyorum. Hani yarın birgün orası burası arızalandı hadi garantiye gönderelim diye uğraşacak bir durumda değilim işim gereği.

Hocam galiba sayenizde LOQ'lara kaydım. %90 biraz daha koyup 5070'li LOQ alacak gibiyim. Çünkü çocuk bunu 5 sene kullanacak ve sorun yaşasın istemiyorum. Hani yarın bir gün orası burası arızalandı hadi garantiye gönderelim diye uğraşacak bir durumda değilim işim gereği.

Bende koyup almanız taraftarıyım. Ayrıca Lenovo'nun servisi iyidir sorun çıkarsa başınızı ağrıtmazlar.

Victuslarda da böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. Dediğim gibi kendim 4-5 yıldır kullanıyorum bana bir sorun çıkarmadı. Galiba yeni modellerinde var bu tür arızalar

Victus'larda da böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum. Dediğim gibi kendim 4-5 yıldır kullanıyorum bana bir sorun çıkarmadı. Galiba yeni modellerinde var bu tür arızalar

Her cihazda olmuyor ama olma ihtimalinin olması bile Victus'u alnımaz yapıyor belki sizinki Victus 15tir.

Arkadaşlar selamlar kardeşim üniversiteye başladığı icin ona bir laptop almam gerek. Kendim Victus kullanıyorum 4 yıldır (3050TI modeli). Ben aldığımda gayet iş görüyordu ancak şimdi eski kalıyor. Ona da görseldeki 4070'li Victus'u almayı düşünüyorum. Fikirleriniz nasıldır? Yardımcı olabilir misiniz? Almaya değer mi?
NOT: Vatandaki satıcı 5050'li Excaliburu şiddetle tavsiye etti ama pek içime sinmedi.
Kronik seri bunu almayın. R1 harici victuslar çok mantıklı değil. Loq alınabilir gamegaraja bulaşmayın.

Sizinkinde de olma ihtimali var hocam umarım başınıza gelmez.
Umarım gelmez de artık benim pc ile pek işim kalmadı. Okul bitti. İşle güçle uğraşıyorum. Mesaiden sonra vakit ve enerji bulursam öyle biraz oturuyorum başına işte

Umarım gelmez de artık benim pc ile pek işim kalmadı. Okul bitti. İşle güçle uğraşıyorum. Mesaiden sonra vakit ve enerji bulursam öyle biraz oturuyorum başına işte
Ama size gercekten çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler cok işime yaradı.

Kronik seri bunu almayın. R1 harici Victus'lar çok mantıklı değil. LOQ alınabilir gamegaraja bulaşmayın.

R1 Victus'larda mantıklı değil nadir olsa da ihtimali var. GameGaraj laptoplar gayet güzel laptoplar neden böyle dediniz şimdi anlamadım? Tahmin etmem gerekirse yazılımdan oluşabilen problemler ve servis derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı