HP Victus RTX 4070 alınır mı?

S serisi sanırım alınır ama o fiyata değil.
Ben bir tık üst modelini aldım 49'a ama üzerinden biraz geçti. Çok memnunum. Fiyatına göre çok sağlam performans veriyor. Sadece kasası plastik tek elle tutarken kırılcakmış hissiyatı veriyor. Genel olarak memnunum. XX50 serisi ekran kartı asla almayın. Özellikle 3050, 4050 ve 5050
Bazı serilerinde kronik hall sensör sorunu varmış sanırım. Dediğim gibi kendim 2021'den beri kullanıyorum bu bilgisayarı ve malzeme kalitesi vs. Biliyorum az çok. Açıkçası kendim böyle bir sorun yaşamadım. Ona da almışken zaten donanımı sağlam bir pc almayı düşünüyorum.

Bazı serilerinde kronik Hall sensör sorunu varmış sanırım. Dediğim gibi kendim 2021'den beri kullanıyorum bu bilgisayarı ve malzeme kalitesi vs. Biliyorum az çok. Açıkçası kendim böyle bir sorun yaşamadım. Ona da almışken zaten donanımı sağlam bir PC almayı düşünüyorum.

Bazı değil bütün Victus 16'larda sorun var. R1 de tasarım farklı olduğu için daha nadir ama yaşayanlarda var.

Biraz daha çıkarım derseniz bu model de var.

çıkmazsa:https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-83je00ewtr-pm-HBC00009KS180

Son düzenleme:
Bazı değil bütün Victus 16'larda sorun var. R1 de tasarım farklı olduğu için daha nadir ama yaşayanlarda var.
Lenovo bile anakart sorununu düzeltmişken HP hala şu sorunu çözemedi. Bahsettiğim gibi arkadaş 5070'li GameGaraj alıp geçsin piyasada şuan F/P açısından daha iyi laptop bulması zor.

Lenovo bile anakart sorununu düzeltmişken HP hala şu sorunu çözemedi. Bahsettiğim gibi arkadaş 5070'li GameGaraj alıp geçsin piyasada şu an F/P açısından daha iyi laptop bulması zor.

Cidden HP hayal kırıklığına uğrattı beni. GG en F/P laptop şu an piyasadaki alternatif olarak yeni LOQ'lar var. Genellikle biraz daha pahalılar ama markaya güvenemeyen kişiler vermeye razı oluyor.

LOQ'lar da cok hos duruyor gercekten. Bilmiyordum bu pcleri

GameGaraj markasına içiniz ısınmadıysa LOQ'lar güzeldir bakabilirsiniz.
Ayrıca premiumdaki kod duruyor mu durmuyor mu kontrol etmenizi öneririm.

Cidden HP hayal kırıklığına uğrattı beni. GG en F/P laptop şu an piyasadaki alternatif olarak yeni LOQ'lar var. Genellikle biraz daha pahalılar ama markaya güvenemeyen kişiler vermeye razı oluyor.
Galiba ben de o kişilerden olacsk gibiyim. Ya dediğiniz gibi GameGaraj çekip gidicem. Ya da biraz daha bayılıp Lenovaya kayacağım. Youtube'taki videolar genellikle sponsorluk aldığı için 1. Kişi kullanımını tam bilmiyorum. Uzun vadede bir sorun çıkarır mi kestiremiyorum tam.

GameGaraj markasına içiniz ısınmadıysa LOQ'lar güzeldir bakabilirsiniz.
Ayrıca premiumdaki kod duruyor mu durmuyor mu kontrol etmenizi öneririm.
Yeni LOQ'ları sağlam yapmışlar piyasada GameGaraj'a F/P açısından kafa tutabilecek tek laptop sanırım. Lenovo LOQ 17IRX10 Intel Core i7-14700HX 24GB 1TB SSD RTX 5070 8GB 17,3" FHD IPS Panel 165Hz 115W Freedos Taşınabilir Dizüstü Bilgisayar 83JH006HTR : Amazon.com.tr: Bilgisayar 4-5k daha fazlasına LOQ var 5070'li arkadaş bakmak istiyorsa bunada bakabilir.

Yeni LOQ'ları sağlam yapmışlar piyasada GameGaraj'a F/P açısından kafa tutabilecek tek laptop sanırım. Lenovo LOQ 17IRX10 Intel Core i7-14700HX 24GB 1TB SSD RTX 5070 8GB 17,3" FHD IPS Panel 165Hz 115W Freedos Taşınabilir Dizüstü Bilgisayar 83JH006HTR : Amazon.com.tr: Bilgisayar 4-5k daha fazlasına LOQ var 5070'li arkadaş bakmak istiyorsa bunada bakabilir.

Bu da var ona ek olarak.

Galiba ben de o kişilerden olacsk gibiyim. Ya dediğiniz gibi GameGaraj çekip gideceğim. Ya da biraz daha bayılıp Lenovo'ya kayacağım. YouTube'taki videolar genellikle sponsorluk aldığı için 1. Kişi kullanımını tam bilmiyorum. Uzun vadede bir sorun çıkarır mi kestiremiyorum tam.

Çıkamam derseniz bu var hocam:
GG ye içiniz sinmediyse boş verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı