HP Victus S0007NT laptopta işlemci oyunlarda 25W limit yiyor

darkpr

Hectopat
Herkese selam, elimde HP Victus S0007NT laptop mevcut oyunlarda garip şekilde işlemci 25 W limit koyuyor ve bunun sebebini bir türlü çözemedim. Sizce 25W az değil mi? İşlemcinin az watt çekmesi aslında iyi bir şey farkındayım fakat yine de 25 az gibime geldi bundan önce bu kadar az watt çekmezdi normalde. Ek olarak 25W performans düşüşü yaratır mı ve PC'ye bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, elimde HP Victus S0007NT laptop mevcut oyunlarda garip şekilde işlemci 25 W limit koyuyor ve bunun sebebini bir türlü çözemedim. Sizce 25W az değil mi? İşlemcinin az watt çekmesi aslında iyi bir şey farkındayım fakat yine de 25 az gibime geldi bundan önce bu kadar az watt çekmezdi normalde. Ek olarak 25W performans düşüşü yaratır mı ve PC'ye bir zararı olur mu?

Victus'ların limitli olduğunu söylüyoruz ama kim dinliyor ki.

@Synth36 hiçbir Victus bu kadar limitli değil.
Bu uygulamayı indirip açın ve TPL kısmına girin.

Turbo Boost açık mı? Eğer kapalıysa muhtemelen o yüzden limitliyordur.

Sıcaklıklar nasıl?
Valla sıcaklıklar çok iyi rdr2 pubg gibi oyunlarda 60-70 derece görüyorum 25w limitli haliyle.

@Synth36 hiçbir Victus bu kadar limitli değil.
Bu uygulamayı indirip açın ve TPL kısmına girin.
Hocam sanırım bu uygulama amd ile olmuyor denemiştim yüklemeyi bunu.

Turbo Boost açık mı? Eğer kapalıysa muhtemelen o yüzden limitliyordur.
Nasıl açılıyor hocam ?

Hocam sanırım bu uygulama amd ile olmuyor denemiştim yüklemeyi bunu.
Hocam unutmuşum affedersiniz, Cihaz TV'nin Ryzen işlemciler için yaptığı videodaki programı kullanabilirsiniz.

Vallahi sıcaklıklar çok iyi RDR2 PUBG gibi oyunlarda 60-70 derece görüyorum 25W limitli haliyle.

Hocam sanırım bu uygulama AMD ile olmuyor denemiştim yüklemeyi bunu.

Nasıl açılıyor hocam?

Güç planı kısmına girip dengeli veya yüksek performansa alın.
1725300758459.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı