HP Victus vs Monster

• Konuyu başlatan Cemo35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 14.089

Cemo35

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Gaming laptop almayı düşünüyorum. İşlemci ekran kartı vs hiçbir bilgim yok. Monster almayı düşünüyordum ama gerek videolarda gerek forumda çoğu kişi önermiyor. Bu yüzden HP Victus'a yöneldim, bütçem 20-25 bin arası. Gündelik işlerimi halledebileceğim, ders çalışabileceğim ve oyun oynayabileceğim bir laptop istiyorum. Cihazı Online olarak almayı düşünmüyorum, yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller.

Kanka benim arkadaşta var Monster memnun değil HP Victus almanı öneririm ayrıca yeni çıkan Acer Nitro 5'lerde güzel duruyor.

21k ya Victus aldım öneririm, eski kasalardaki problemlerin çoğu yok. Sorunuz var ise alabilirim.

Nereden almıştınız ve hangi ekran kartı, işletim sistemi kullanıyorsunuz?

Kanka benim arkadaşta var Monster memnun değil HP Victus almanı öneririm ayrıca yeni çıkan Acer Nitro 5'lerde güzel duruyor.

Victus'u bende bayağı beğendim ama hangi modelini almalıyım ona karar veremiyorum aralarında bazı modellerin 4-5 k fark var.

Victus'u bende bayağı beğendim ama hangi modelini almalıyım ona karar veremiyorum aralarında bazı modellerin 4-5 k fark var.
Hocam gerçekten baya modeli var şuan, HB de 3060 model indirime giriyor orayı takip edebilirsin şuan 23k sanırım. Win 11 kullanıyorum.

Bu da fena değil hocam yanına 8 GB RAM takarsınız.

Hocam gerçekten bayağı modeli var şu an, HB de 3060 model indirime giriyor orayı takip edebilirsin şu an 23K sanırım. Windows 11 kullanıyorum.

O da iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe esneyebiliyorsa önerdiğim model:

Ramleri 2x8 yapmak şartı ile daha uygun bütçeli fakat daha zayıf bir işlemciye sahip model:

Benim tavsiyem 3050 ve 3050 Ti olan laptoplara hiç bakmaman, performansları gerçekten pek tatmin edici değil, attığım 2 model de seni memnun edecek sorunsuz modeller, güncel konularda da önerildiklerini görebilirsin.

Monster'ların bazılarında yüksek gecikmeye sahip ekranlar var Victus'ta daha duymadım.
Bende Acer Nitro 5 var performans harika fakat ekran 25 MS bilseydim almazdım.
HP al! High Power neymiş öğren.(açılımı değildir)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı