HP vs ASUS

edibese

Hectopat
Merhaba, bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve iki tane arasında kaldım. İkisinin de özellikleri ve fiyatları neredeyse aynı, ama biri HP iken diğeri ASUS marka. O yüzden soruyorum, HP mi tercih edersiniz yoksa ASUS mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve iki tane arasında kaldım. İkisinin de özellikleri ve fiyatları neredeyse aynı, ama biri HP iken diğeri ASUS marka. O yüzden soruyorum, HP mi tercih edersiniz yoksa ASUS mu?
Modelin tasarımına ve soğutmasına göre değişir her şey marka değildir. Genel olarak Asus daha iyidir ama karşılaştırdığın modeller asusun kronik sorunlu bir modeli ve HP markasının en çok tutan ve sorunsuz modellerinden biriyse işler değişir tabi 😀

Modeline göre değişir. Asus tuf ve rog serisi efsanedir. Hp markasının ise omen’i keza öyle. Asus s432fn modeli de çok güzeldir ama gereksiz pahalıdır.

Ben Asus kullandım ama HP hakkında sadece klavyesini kullandığım icin bir şey diyemiyorum ama Asus’un daha fazla servisi var diye biliyorum (servis konusunda Dell’e bulaşma derim, adam akıllı servis yok, hep uzaktan garanti ile iş yapıyoruz sanırsam)

HP'nin normal bilgisayarları genellikle iş odaklı oluyor. ASUS'un kendi markası altında çıkardığı oyun bilgisayarı da var iş bilgisayarı da. HP'de genellikle ASUS anakartlar kullanıyor zaten. ASUS tavsiye ederim neden diye soracak olursanız Asrock,Republic Of Gamers gibi bir çok alt markaya sahip, yani her konuda bilgisi olan bir şirket. Son olarak ASUS destek olarak çok daha iyi bir marka.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı