İnceleme HP X220 Palit Arkadan Aydınlatmalı Gaming Mouse

Ürünün Görünüşü ve Boyutu:​

706x1200.jpg

hp-x220-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-8dx48aa-12096-34-O.jpg

hp-x220-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-8dx48aa-12095-34-O.jpg

Ürünün görünüşü resimlerde gördüğünüz gibi kendim fotoğrafını elle çekmiyorum nedeni ise fotoğrafları çok iyi açılardan yakalayamayabilirim
ve resim çok net olmayabilir zaten resimlerde gördüğünüzden farklı bir ürün değil boyutu ne çok küçük ne de çok büyük ergonomik bir mouse.
Şahsen kendim kullanırken elimin en rahat ettiği ve imleci en kolay şekilde kontrol edebildiğim mouse desem yanlış olmaz.

2.Ürünün Hasasiyeti ve Özellikleri:​

Ürünün 7 Adet programlanabilir tuşu var , 3600 DPI hassasiyeti var , 1 MS raporlama süresi var , ayrıca PixArt Gaming sensörleri var bu sensörler sayesinde oyunlarda ki hedeflere nişan almanız ve gün içinde daha hızlı tıklamanızı sağlıyor.
Ürünün gördüğünüz aydınlatması var. Ürünün DPI'ını değiştirdikçe aydınlatması da değişiyor en yüksek DPI modunda (3600 DPI) aydınlatması beyaz , en düşük DPI modunda (400 DPI) aydınlatması kırmızı oluyor. Tabii bu renkler dışında DPI'ınıza göre farklı aydınlatma renkleri ile de kullanabiliyorsunuz:
Kırmızı ,Sarı ,Açık Mor ,Mavi ,Açık Yeşil ve Beyaz renkleri ile kullanabiliyorsunuz renkleri değiştirmenin başka bir yolunu henüz bulamadım Kullandığınız DPI'a göre farklı renkler ile kullanabiliyorsunuz.

3. Ürünün Fiyatı ve Değerlendirmesi:​

Ürünün fiyatı şuan 182 TL , bu fiyatın biraz üstünde HP'nin 6400 DPI hassasiyetli M260 mouse'unu da alabiliirsiniz. Ben çok yüksek DPI'lı mouse'larda imleci kontrol etmekte zorlanıyorum ve gözümü yorduğu için bu mouse'u tercih ettim. Zaten bu mouse'u da en yüksek DPI modunda kullanmıyorum 5. DPI modunda kullanıyorum. fiyatına göre uygun ve güzel bir ürün eğer isterseniz M260'ta alabilirsiniz. Bana sorarsanız "bu ürünü tavsiye eder misin?" diye şahsen ben bu ürünü kullanacak herkese tavsiye ederim gayet iyi ve özellikleri fiyatını hakkeden bir ürün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı